Ce meserie și-ar fi ales Cătălin Moroșanu dacă nu era luptător. Nu te-ai fi gândit la așa ceva!

01.07.2020, 10:25
Ce meserie și-ar fi ales Cătălin Moroșanu dacă nu era luptător. Nu te-ai fi gândit la așa ceva!
Ce meserie și-ar fi ales Cătălin Moroșanu dacă nu era luptător. Nu te-ai fi gândit la așa ceva!

Cătălin  Moroșanu a explicat ce mesrii ar fi ales dacă nu ar fi devenit luptător. Acesta li-ar fi dorit să fie babysitter.

Cătălin Moroșanu a făcut carieră ca luptător, însă acestra a măturisit ce și-ar fi dorit să facă dacă nu ar fi făcut sport de performanță.

”Trei meserii pe care mi-aș fi dorit să le urmez, dacă nu deveneam sportiv. Aș fi vrut să fiu politician, polițist sau babysitter”, a declarat Cătălin Moroșanu la o emisiune de televiziune, citat de spynews.ro.

Pe 30 iunie a împlinit 36 de ani

În data de 30 iunie 2020, Cătălin Moroșanu a împlinit 36 de ani. Acesta a primit numeroase felicitări și urări de bine de la fanii săi.

”Vă mulțumesc din suflet pentru urări. La 36 de ani mă simt împlinit din toate punctele de vedere, iar cea mai mare bucurie a fost să văd că atât de mulți oameni și-au amintit că este ziua mea de naștere. Jos pălăria în fața voastră! Tot respectul!??”, a transmis sportivul pe contul său de pe o rețea de socializare.

Își mai dorește un copil

Binecunoscutul sportiv Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de 17 ani. Cei doi au împreună o fetiță.

Luptătorul a dezvăluit că și-ar mai dori un copil.

”Când îmi iau fata în brațe este cel mai frumos moment din viața mea, este o realizare foarte mare. Înainte să o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam că am timp și de copii, că oricine poate face copii, că eu trebuie să am glorie, să fiu în top.

Acum văd cât de important este copilul. Am avut și glorie, sunt și în top, dar am și un copil. Când ai un copil, se schimbă total viața.

Acum ne mai dorim un copil și acum trebuie să mai facem, cât mai putem. Ne mai dorim un frățior sau o surioară pentru fata mea, nu are importanță ce e, doar să fie sănătos”, a declarat Cătălin Moroșanu

citește și...