Cătălin Moroșanu se apucă de actorie. ”Nu mă pricep, nu am dicție”

30.05.2020, 13:11
Cătălin Moroșanu se apucă de actorie. ”Nu mă pricep, nu am dicție”
Cătălin Moroșanu se apucă de actorie. ”Nu mă pricep, nu am dicție”

Binecunoscutul luptător Cătălin Moroșanu a dezvăluit că a primit o propunere de a juca într-un film.

Cătălin Moroșanu a fost pezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.

Sportivul a dezvăluit că i s-a propus să joace într-un film.

”Mi s-a făcut o propunere. M-a sunat un prieten și m-a întrebat dacă nu vreau să joc într-un film, că și așa nu avem ce face în pandemia asta. Și am zis hai, mă, să joc într-un film. Ce să fac? ce rol trebuie să joc? Să joc rolul unui tată care a plecat în Afghanistan și, la un moment dat, fetița mea este răpită de un coleg de-al meu din Afganistan. Eu o să fiu în căutarea a răpitorului. E și cu bătaie, e și cu… În fine, e greu, e greu”, a declarat Cătălin Moroșanu.

”Nu mă pricep la actorie, nu prea le am. Încerc eu, dar trebuie tonalitate. Eu nu am dicție. Am gura mică și mai sunt și moldovean. Joc în română”, a adăugat luptătorul.

Câte kilograme are Cătălin Moroșanu


La emisiunea respectivă, Cătălin Moroșanu a mărturisit că s-a îngrășat în această perioadă și că își dorește să slăbească.

”Am avut 117 kilograme, am mai slăbit un pic. Am dat jos vreo trei kilograme. Acum am 114 kilograme. Mi-e dor să intr în ring. Am făcut alergare. Dacă nu am o motivație, eu sunt cam leneș. Vreau să găsesc o motivație, vreau să slăbesc neapărat”, a spus sportivul.

Nu-i mai este frică de pandemia de coronavirus

Cătălin Moroșanu a afirmat că nu îi mai este teamă de pandemia de coronavirus.

”Nu-mi mai este frică. N-am fost panicat niciodatăm, dar soția mea era panicată. dar eu acum nu am nicio panică. Dau și mâna cu oamenii. Nu mi-e teamă”, a precizat cunoscutul luptător.

citește și...