Problemele cu care se confruntă Monica Tatoiu. Nu se poate întoarce acasă din Franța

16.06.2020, 09:17
Problemele cu care se confruntă Monica Tatoiu. Nu se poate întoarce acasă din Franța
Problemele cu care se confruntă Monica Tatoiu. Nu se poate întoarce acasă din Franța

Monica Tatoiu are probleme. Aceasta și partenerul său de viață nu se pot întoarce în România.

Monica Tatoiu a fost prinsă de pandemia de coronavirus pe o insulă din Oceanul Indian. Ea a plecat la începutul lunii martie într-o vacanță pe insula Reunion. Femeia de afaceri trebuia să revină în România în data de 15 iunie, își cumpărase bilete de avion, însă a fost oprită de autorități la aeroport.

„Trebuia să fac check-in-ul pentru zborul din Paris spre București, dar România a trecut Franța în zona țărilor roșii, Franța care are un nivel de infectare mult mai mic decât Bulgaria și nu am cum să mai vin acasă”, a spus Monica Tatoiu, citată de spynews.ro.

Binecunoscuta femeia de afaceri a mărturisit că caută soluții pentru a putea reveni în țară cât mai curând.  Aceasta a precizat că planul ei este de a se urca într-un avion care merge spre o țară verde, de unde ulterior să poată ajunge în România.

„Mi-a zis mie DSP-ul… doamna Tatoiu, puteți declara pe propria răspundere că veniți dintr-o țară… adică vreți să aveți breaking news cu Monica Tatoiu că minte și cu poliția că mă încătușează și mă duce la un azil din ăla de mă amestecă cu toți fugitivii?”, a mai spus Monica Tatoiu.

„Nu pot să vin acasă. E țara mea, nu pot să vin în țara mea, în patul meu. Nu știu de ce. Mi-am luat bilet să mă duc de la Paris la Viena. Este inadmisibil”, a adăugat ea.

Cât a plătit Monica Tatoiu pentru căsuța de pe plajă unde a stat pe durata pandemiei

Monica Tatoiu și-a petrecut izolarea într-un peisaj idilic, locuiește într-o căsuță pe plajă, o plajă sălbatică.

Femeia de afaceri a povestit cât a costat închirierea căsuței pe plajă.

”Când a trebuit să ne prelungim șederea, proprietarii au zis că nu ne mai iau bani. Și eu i-am rugat să ne ia măcar jumătate. Ca să vă dați seama, noi plăteam în mod normal 600 de euro pe săptămână”, a declarat femeia de afaceri.

citește și...