Monica Tatoiu, la capătul puterilor. ”Am plâns, la propriu, toată ziua. M-au apucat toate pandaliile”

17.06.2020, 16:21
Monica Tatoiu, la capătul puterilor. ”Am plâns, la propriu, toată ziua. M-au apucat toate pandaliile”
Monica Tatoiu, la capătul puterilor. ”Am plâns la propriu, toată ziua. M-au apucat toate pandaliile”

Monica Tatoiu a ajuns la capătul puterilor. Femeia de afaceri este extrem de dezamăgită de faptul că nu poate să revină în România din cauza restricțiilor de zbor impuse în urma pandemiei de coronavirus.

Monica Tatoiu a fost prinsă de pandemia de coronavirus pe o insulă din Oceanul Indian. Ea a plecat la începutul lunii martie, alături de soțul ei, într-o vacanță pe insula Reunion.

Femeia de afaceri trebuia să revină în România în data de 15 iunie, își cumpărase bilete de avion, însă a fost oprită de autorități la aeroport.

Monica Tatoiu a mărturisit că a ajuns la capătul puterilor din cauza acestei situații care o împiedică să revină în țară.

„E atât de trist că nu pot să vin acasă de ziua mea, dar niciodată nu o să accept să mă bage cineva în pușcărie, pe nedrept. De asta am plâns la propriu, toată ziua. M-au apucat toate pandaliile. Biletul era ca să ajung cu o linie Tarom mâine la 12.

Deși starea de alertă nu a fost votată de Parlament, deși oamenii și-au cumpărat biletele, au pierdut bani pentru a nu știu câta oară”, a declarat Monica Tatoiu la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

Se duce la Viena


Monica Tatoiu a explicat că va merge la Viena. Acolo va și sta, dat fiind că în casa sa locuiesc trei persoane.

„Problema fundamentală e de ce nu pot veni acasă. Pentru că în casa mea, de trei luni, locuiesc 3 persoane, care în momentul în care vin acasă, dintr-o țară, dintr-un teritoriu, nu beneficiez de a sta și de a ieși din casă cum beneficiază cei care vin din Bulgaria. Problema e că nu pot da afară oamenii din casa mea. Așa că merg la Viena, stau la Viena. Mă rog în fiecare zi ca toți care nu iubesc România să plătească”, a mai afirmat femeia de afaceri.

 

citește și...