Ce meserie are de fapt Raluca Bădulescu. ”Am fost nehotărâtă”

14.05.2021, 16:26
Ce meserie are de fapt Raluca Bădulescu. ”Am fost nehotărâtă”
Ce meserie are de fapt Raluca Bădulescu. ”Am fost nehotărâtă”

Raluca Bădulescu a vorbit despre studiile sale și despre profesia pe care ar fi trebuit să o practice.

Raluca Bădulescu este cunoscută publicului telespectator din postura de jurat la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la postul de televiziune Kanal D. De asemenea, aceasta este cunoscută și pentru comentariile pe care le face vizavi de ținutele vestimentare purtate de vedetele din showbiz-ul românesc.

Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Raluca Bădulescu a explicat ce studii are și ce meserie ar fi trebuit să practice.

Ce meserie are de fapt Raluca Bădulescu. ”Aș fi putut fi profesoară de română și engleză”

Raluca Bădulescu a absolvit Facultatea de Litere și a făcut și doi ani de ASE.

Raluca Bădulescu a fost profesoară de română și engleză la un liceu din Capitală, timp de trei luni. Ulterior, Raluca Bădulescu a lucrat 8 ani în departamentul de import-export al unei companii petroliere.

”Am observat că tineretul nu mai pune astăzi mare preț pe școală. Nu știu dacă este importantă neapărat pentru că urmând o facultate îți poți găsi meseria ideală. Eu am terminat Facultatea de Litere, aș fi putut fi profesoară de română și engleză, aș fi putut să lucrez la Resurse Umane. Eu am lucrat chiar în cadrul companiei naționale a petrolului ca trader de produse petroliere. Am fost nehotărâtă! Însă toate aceste cunoștințe pe care le acumulezi în anii de liceu, în anii de facultate, toate te ajută să te dezvolți, să înțelegi altfel lumea din jurul tău, să te raportezi altfel la situațiile pe care le întâlnești(…) Eu îi încurajez pe cei care vor să facă școală, indiferent de cariera lor ulterioară pe care și-o aleg. Important este că ți se deschid altfel orizonturile, poți face alte alegeri în viață”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit wowbiz.ro.

Raluca Bădulescu, despre operațiile estetice. ”Mi-aș face luna și intervenția”


La aceeași emisiune TV, Raluca Bădulescu a vorbit și despre intervențiile estetice.

”Eu le admir foarte tare pe cele care au tăria și puterea de a-și face 1.000 de intervenții estetice pentru că eu mi-aș face luna și intervenția, luna și intervenția dacă ar fi după mine. Aș minți dacă aș spune că nu îmi place tipologia aceea de femeia păpușă. Singurul lucru care stă între mine și mai multe intervenții estetice este frica de durere. Sunt o panicată îngrozitoare. Dacă m-am înțepat la deget, e o tragedie națională. Mi-aș face multe intervenții estetice și probabil o să trec și peste pragul ăsta psihologic pentru că îmbătrânim. Și ținând cont de faptul că îmbătrânesc, dar nu vreau să îmbătrânesc, probabil o să ajung o babă din aia mirată, care nu o să mai am nicio expresie. Trebuie să găsesc doctorul care să dorească să mi le facă”, a declarat vedeta, citată de libertatea.ro.

”Intervențiile estetice pe care le am sunt câteva non-invazive, medicii nu au vrut însă să exagereze. Eu trebuie să mă lupt cu ei ca să obțin rezultatul pe care îl doresc eu. Se vede că n-am avut succes. N-am reușit să ajung acea păpușă Barbie cu talia mică. Încă sper”, a completat aceasta.

 

 

citește și...