Primul loc de muncă al Ginei Pistol. Vedeta își câștigă banii de la 17 ani

09.04.2020, 09:30
Primul loc de muncă al Ginei Pistol. Vedeta își câștigă banii de la 17 ani
Primul loc de muncă al Ginei Pistol. Vedeta își câștigă banii de la 17 ani

Acum este vedetă în showbiz-ul românesc, însă înainte de a cunoaște celebritatea, Gina Pistol a avut tot felul de meserii. Vedeta muncește de la vârsta de 17 ani.

Puțină lume știe că primul loc de muncă al Ginei Pistol a fost operator xerox. De-a lungul anilor, ea a muncit în diverse locuir pentru a-și câștiga existența, după cum a dezvăluit pentru okmagazine.ro.

”Da, muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox.

Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă. După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv.. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. Eu aveam faţă de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulţi îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine…”, a afirmat Gina Pistol.

Vedeta și-a amintit și de pictorialul nud pe care l-a realizat și care a făcut-o faimoasă.

”N-aveam nimic de-a face cu fetele care se prezentaseră la casting, care erau bombe sexy. Eu eram o puştoaică, aveam 19 ani! Dan Silviu Boierescu a fost singurul care m-a simpatizat, a văzut la mine acel ceva. Din juriu mai făcea parte şi Florin Călinescu, dar n-am fost pe gustul lui. Şi de la pictorialul acela a început totul. Deşi eu am continuat să lucrez ca vânzătoare…”, a mai spus Gina Pistol.

citește și...