Cum se descurcă Neti Sandu în această perioadă. ”La nivel personal îmi e greu pentru că îmi fac singură cumpărăturile”

30.04.2020, 09:32
Cum se descurcă Neti Sandu în această perioadă. ”La nivel personal îmi e greu pentru că îmi fac singură cumpărăturile”
Cum se descurcă Neti Sandu în această perioadă. ”La nivel personal îmi e greu pentru că îmi fac singură cumpărăturile” Cum se descurcă Neti Sandu în această perioadă. ”La nivel personal îmi e greu pentru că îmi fac singură cumpărăturile”

Neti Sandu, prezentatoarea rubricii Horoscop de la Pro TV, a vorbit despre perioada de pandemie și a explicat cum se descurcă.

Neti Sandu a mărturisit că se descurcă destul de greu atunci când vine vorba despre cumpărături.

”La nivel personal îmi e greu pentru că îmi fac singură cumpărăturile și trebuie să stau la coadă ca să intru în magazin și nu mă pot duce mai des. Si atunci, am de cărat! Nu sunt familiarizată cu comandatul online, că nu-mi place să-mi aducă altceva decât ceea ce am cerut”, a declarat Neti Sandu pentru revista Viva.

Vedeta de la Pro TV a explicat că locuiește singură pe durata pandemiei de coronavirus.

”Nepoatele sunt la ele acasă, s-au grupat într-o singură casă și eu sunt la celalalt capăt al orașului și înfrunt singură pandemia. De-aia am și spus că am atins un nivel superior de singurătate, pe care, de bunăvoie nu l-aș fi atins! Dar, din punctul acesta de vedere, i-am mulțumit virusului. Nepoatele nu au riscat să traverseze orașul și bine au făcut”, a adăugat ea.

citește și...