Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte de a fi celebru. ”Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei”

15.04.2022, 16:44
Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte de a fi celebru. ”Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei”
Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte de a fi celebru. ”Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei”

Horia Brenciu, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit ce meserie a avut înainte de a cunoaște celebritatea și cum a câștigat primii săi bani. ”Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câştigaţi”, a mărturisit binecunoscutul artist în cadrul unui interviu în care a vorbit despre viața sa.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Horia Brenciu a povestit, pentru okmagazine.ro, ce meserie a avut înainte de a cunoaște celebritatea și cum a câșigat primii săi bani.

Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte de a fi celebru. ”Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine”

”Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câştigaţi. Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine. Următoarea slujbă a fost cea de reporter, la TVR. Acolo am alergat şi mai mult. Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul”, a mărturisit Horia Brenciu.

Artistul a vorbit și despre prima sa apariție la TV ca prezentator, în urmă cu aproape 30 de ani, în anul 1993. ”Ţin minte tot! Costumul meu încropit, vânzoleala din studioul 1 al TVR, colegii mei care erau precum furnicile, pregătind ultimele întrebări, publicul de pe gradenele din platou, cei trei concurenţi, grila de lumini orbitoare, operatorii, cu camerele lor greoaie, din anii aceia, Doru Dumitrescu, redactorul-şef al redacţiei Jocuri şi Concursuri, care îmi spunea mereu să n-am emoţii şi, nu în ultimul rând, speranţele şi emoţiile tatălui meu, rămas la Braşov… Şi toate acestea se întâmplau înainte de a da „acţiune“ emisiunii concurs Robingo, prima licenţă internaţională din România, filmată la început de septembrie şi difuzată, ulterior, pe 3 octombrie 1993”, a spus el.


”Vedetă? Neee. Pe vremea aceea nu exista conceptul ăsta. În televiziune, oamenii cunoscuţi erau etichetaţi drept personalităţi, nu neapărat vedete. Ţin minte că în perioada respectivă munceam de dimineaţă până seara, pe „brenci“, ca să zic aşa. (râde) Realmente, nu apucasem să cunosc deloc Capitala. Să-ţi dau doar un exemplu. Doar prin ’95, după doi ani de Bucureşti, am văzut unde e Piaţa Romană. Efectiv, nimeni nu mi-a arătat locurile, iar partenerii mei erau mersul pe jos sau metroul, depinde unde stăteam în gazdă”, a încheiat Horia Brenciu.

 

citește și...