Ce măsură poartă Oana Roman la pantaloni. ”Nu vă puteți imagina ce înseamnă pentru mine”

13.07.2020, 09:13
Ce măsură poartă Oana Roman la pantaloni. ”Nu vă puteți imagina ce înseamnă pentru mine”
Ce măsură poarta Oana Roman la pantaloni. ”Nu vă puteți imagina ce înseamnă pentru mine”

Oana Roman le-a arătat fanilor săi din mediul online ce măsură a ajuns să poarte la pantaloni după ce a slăbit specftaculos în ultima perioadă de timp.

Oana Roman este foarte fericită că a reușit să dea jos multe kilograme și să aibă silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna. pe contul ei de pe o rețea de socializare, vedeta le-a arătat prietenilor virtuali ce măsură a ajuns să poarte la blugi. Astfel, de la măsura 48-50, Oana Roman a ajuns acum să poarte pantaloni mărimea 42.

”Dedesubt, blugii de anul trecut. Deasupra, cei cumpărați astăzi. Patru măsuri mai mici. Nu vă puteți imagina ce înseamnă pentru mine să intru în măsura 42 skinny de la 48/50. Până la 38 mai e puțin”, a scris vedeta în mediul online, potrivit spynews.ro.

A dat jos 12 kilograme în cinci luni

Oana Roman a mărturisitcă a dat jos 12 kilograme în cinci luni.

“Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie… Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, a declarat Oana Roman.

”În noiembrie am dat startul acestor proceduri combinate cu o dietă pe care mi-am creat- o singură. Spre exemplu, pe mine mă frustrează foarte tare când știu că nu am voie să mănânc ceva. Am zis așa, am voie orice în cantități mici și mănânc acum orice în cantități mici.

Mi-e poftă de ciocolată, mănânc două pătrățele de ciocolată, mi-e poftă de pâine, mănânc o felie de pâine prăjită. Dimineața beau doar cafea, dacă mi-e foame mănânc un biscuite low carb, iar prima mea masă e după ora 14. Mănânc mult pește, friptură, salate, fructe de mare”, a mai spus ea recent.

citește și...