Ce mărturisire i-a făcut Mircea Radu Andreei Marin. ”Și noi, toți băieții, suspinam după tine”

20.10.2020, 11:33
Ce mărturisire i-a făcut Mircea Radu Andreei Marin. ”Și noi, toți băieții, suspinam după tine”
Ce mărturisire i-a făcut Mircea Radu Andreei Marin. ”Și noi, toți băieții, suspinam după tine”

Mircea Radu i-a făcut mărturisiri neașteptate vedetei de televiziune Andreea Mariin, la emisiunea pe care aceasta o moderează la Televiziune Națională.

Mircea Radu a fost invitat la emisiunea ”Nu există nu se poate”, pe care Andreea Marin o moderează la TVR2. La emisiunea respectivă, cei doi și-au amintit de momentul în care s-au cunoscut.

„Eram deja în Televiziunea Română, la știri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iași. Și noi, toți băieții, suspinam după tine: „Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…”.

Într-o dimineață, vine cineva în redacție și ne spune: „Știți cine este în antecameră la domnul Șoloc (n.r. pe atunci directorul Departamentului emisiunilor informative)? „Nu, cine?”. „E fata de la TVR Iași…”

„Cine, Andreea?”, am zis. „M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv și te-am văzut. Prima impresie a fost, atunci, ca și acum, că ești mai frumoasă în realitate decât la televizor.

M-am întors în redacție și le-am spus băieților: Andreea este extraordinară. După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20:00. Așa ne-am cunoscut noi…”, a povestit Mircea Radu în emisiunea „Nu există nu se poate”, citat de click.ro.

Cum a ajuns Mircea Radu în televiziune

Mircea Radu a explicat și cum a ajuns să facă televiziune.

„Am ajuns să fac televiziune dând o probă pe care am luat-o în glumă. Audiția se ținea într-un studiou în care avea să se filmeze, peste ani, cel mai de succes program al TVR, „Surprize, surprize”. În hala imensă, se afla în centru o cameră și un operator.

Mi-a venit rândul, m-am dus în fața camerei și am auzit o voce, de undeva de sus , pentru că regia e undeva sus, care a zis: „Uită-te-n camera și spune cum te cheamă”. Și atunci am spus: „Doamne, tu ești?”

S-au auzit chicoteli, mi-am spus numele și asta a fost tot. Am plecat acasă. După vreo două zile, am fost sunat de celebra actriță Ileana Popovici, care făcea, la vremea aceea, la TVR 2, o emisiune care se numea „Bună dimineața, România!”. Restul e istorie”, a detaliat prezentatorul TV.

 

citește și...