Ce mânâncă Alexia Eram la micul dejun. Care este secretul iubitei lui Mario Fresh pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat

05.03.2022, 14:40

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, are grijă de felul în care arată și pentru asta este foarte atentă la ceea ce mănâncă, dar face și foarte mult sport. Iubita lui Mario Fresh ține o dietă strictă pentru a slăbi, dar merge constant la sala de fitness. Șatena a postat o fotografie pe Instagram, în care arată ce conține mic dejunul ei.

Alexia petrece mult timp făcând sport, șatena postând aproape zilnic de la sala de fitness. Șatena spunea, anul trecut, că merge de trei ori pe săptămâna la sala de sport. Fiica Andreei Esca spunea că ține și diete, pentru că nu poate mânca ce își dorește, iar kilogramele se pot acumula. ”Țin și diete, din păcate, pentru că nu mă ajută organismul să mănânc tot ce vreau”, a declarat Alexia, pentru Pro TV. Influencerita a adăugat că a început să urmeze un regim recomandat de o nutriționistă.

Recent, iubita lui Mario Fresh a postat o fotografie în timp ce lua micul dejun. Influencerita este urmărită de peste 700.000 de persoane pe Instagram.

Ce mănâncă Alexia Eram la micul dejun

Micul dejun este o parte importantă a pierderii în greutate. Este prima masă a zilei și poate determina nu numai alimentația pentru restul zilei. Acest lucru îl știe și Alexia Eram.

Influencerita mănâncă la micul dejun omletă, bulgărași de brânză de capră și pâine integrală.

Alexia Eram, cu burtică pe rețelele de socializare

La începutul anului, Alexia Eram a primit foarte multe mesaje de felicitare, după ce a apărut cu burtică pe rețelele de socializare. Fiica Andreei Esca și iubitul ei s-au răsfățat cu delicii culinare în vacanța din Dubai, potrivit fotografiilor de pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva luni, Alexia Eram și Mario Fresh au povestit, în cadrul unui podcast, că își doresc foarte mult să devină părinți.

”Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram, la podcastul lui Radu Țibulcă

citește și...