Ce mai face Robert, fiul lui Brigitte Pastramă. ”Nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație”

14.09.2021, 17:06
Ce mai face Robert, fiul lui Brigitte Pastramă. ”Nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație”
Ce mai face Robert, fiul lui Brigitte Pastramă. ”Nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație”

Brigitte Pastramă, în vârstă de 44 de ani, a dat detalii despre fiul său, Robert, pe care îl are din mariajul cu Octavian Sfăt. Vedeta a explicat cu ce se ocupă băiatul ei în prezent. ”Nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație”, a declarat Brigitte Pastramă despre fiul ei, Robert. De asemenea, vedeta a vorbit și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.

Brogitte Pastramă a dat detalii despre fiul ei, Robert. Robert Sfăt este fiul pe care Brigite Pastramă l-a avut din mariajul cu Octavian Sfăt.

Cei doi au fost în relații tensionate până nu demult. Acum, vedeta a explicat unde se află Robert și ce activități are.

Ce mai face Robert, fiul lui Brigitte Pastramă. ”Vrea să fie inedependent”

Brigitte Pastramă a explicat că în prezent fiul ei, Robert, se află la Timișoara, unde i-a dat un restaurant pentru a se ocupa de el.

“Băieții nu sunt prea cuminți, dacă ar fi prea cuminte, iar ar fi o problemă. Vrea să fie independent, să testeze cum e să fii pe propriile picioare. Robert Sfăt este la Timișoara, i-am dat un restaurant acolo, să se ocupe de el. Și acum a început să-l renoveze încet-încet, nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație, lucru care este bună”, a declarat Brigitte Pastramă pentru click.ro.

Ce spune Brigitte Pastramă despre un nou copil. ”Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta”

Brigitte Pastramă a vorbit, pentru sursa mai sus-menționată, și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.

“Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat. Am dat înapoi timpul și ne-am dat seama cât de greu este pentru o femeie gravidă să treacă prin covid și vaccin, toate chestiile astea. Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta. Aș fi fost în luna a 7-a dacă când a început pandemia de covid. Ar fi fost un pic aiurea, dar Dumnezeu a știut ce-i mai bine pentru mine”, a mărturisit soția lui Florin Pastramă.

citește și...