VIDEO / Ce mai face celebra artistă Dida Drăgan. ”S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer”

10.02.2021, 16:18
VIDEO / Ce mai face celebra artistă Dida Drăgan. ”S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer”
Ce mai face celebra artistă Dida Drăgan. ”S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer”

Dida Drăgan, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România, a făcut dezvăluiri despre viața sa.

Cântăreața Dida Drăgan, în vârstă de 74 de ani, a vorbit, într-un interviu pentru playtech.ro, despre starea sa de sănătate. Artista a ținut să lămurească zvonurile conform cărora ar fi suferit de cancer.

”Fraților, nu sunt bolnavă, sunt bine, nu renunț la scenă, până când plec pe câmpiile cerești, eu altceva n-am să fac! Eu fac vocalize, timp de oră, săptămânal, chiar și acum, când nu am concerte, muzica e un lucru greu, e un dar de la Dumnezeu, de care trebuie să avem mare grijă. S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer, de unde această știre lansată de oameni răi? Eu nu prea acord interviuri, așa că se inventează tot felul de lucruri. Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzică și de cei câțiva prieteni”, a declarat Dida Drăgan.

Ce spune Dida Drăgan despre fostul ei partener, care este căsătorit cu Silvia Dumitrescu

În cadrul aceluiași interviu, celebra artistă a comentat și despre presupusa rivalitate cu Silvia Dumitrescu, cea care este căsătorită cu muzicianul Florin Ochescu, fostul ei partener, împreună cu care are un băiat.

”Știu că se spune că ea mi-ar fi furat bărbatul pe Florin Ochescu. El este tatăl băiatului meu, este un tată implicat, am rămas în relații bune. Fiul nostru este traducător, a studiat în Elveția, dar s-a întors în România, păcat că nu continuă activitatea noastră muzicală, este tare talentat, ne-a moștenit”, a afirmat Dida Drăgan.

”Nu Silvia Dumitrescu mi-a furat bărbatul, Florin Ochescu a ales-o, eu am rămas cu copilul nostru, de doar trei ani. Care e problema? Eu nu o să acuz niciodată pe nimeni, ce a fost a fost!”, a completat solista.

citește și...