Ce lucruri din casă poți curăța cu pasta de dinți

25.10.2020, 13:32
Ce lucruri din casă poți curăța cu pasta de dinți
Ce lucruri din casă poți curăța cu pasta de dinți

Pasta de dinți este un produs de îngrijire care nu trebuie să lipsească din casa nimănui. Însă, pasta de dinți nu este folositoare doar pentru igiena orală, ci poate fi utilizată chiar și pentru curățarea a numeroase obiecte.

Pasta de dinți are numeroase alte întrebuințări pe lângă cea clasică, de îngrijire orală. Aceasta poate fi utilizată pentru a curăța diverse lucruri, de la bijuterii la înlăturarea petelor.

Potrivit informacion.es, pasta de dinți poate fi folosită pentru curățarea obiectelor din argint. Pentru a face acest lucru, trebuie să aplicați pasta de dinți și să lăsați să acționeze câteva ore. Apoi curățați obiectele bine cu o perie cu păr moale sau puteți folosi și o cârpă de lustruit. De asemenea, pasta de dinți înlătură petele de pe covoare. Se aplică pasta de dinți pe locul murdar, după care se freacă cu o perie. Mișcarea trebuie să fie circulară, de la margini spre centru. Zona trebuie apoi clătită și uscată cu o cârpă curată.

Pasta de dinți curăță și fierul de călcat

Pasta de dinți îndepărtează mirosurile de gunoi. Aceasta poate fi folosită pentru a îndepărta mirosurile neplăcute din coșurile de plastic pentru resturi menajere. Se aplică puțină pastă de dinți pe un burete și se curăță coșul, după care se clătește.

Tot cu ajutorul paste de dinți se poate curăța și fierul de călcat. Pasta de dinți îndepărtează acele pete de ars de pe talpa fierului de călcat. Pasta de dinți se aplică cu o cârpă și se freacă până sunt eliminate toate reziduurile și petele.

Pasta de dinți scoate și petele de pe mobilă. Pasta de dinţi, folosită în câteva rânduri, va şterge orice amprentă nedorită de pe mobila din casă, cum ar urmele lăsate de un pahar lipit de masă. Nu trebuie aplicată prea multă presiune şi, dacă este nevoie, trebuie repetată operaţiunea de câteva ori.

citește și...