Adrian Enache: ”Nu ies nici să duc gunoiul până nu-mi termin rugăciunile zilnice”

19.10.2020, 09:56
Adrian Enache: ”Nu ies nici să duc gunoiul până nu-mi termin rugăciunile zilnice”
Adrian Enache: ”Nu ies nici să duc gunoiul până nu-mi termin rugăciunile zilnice”

Binecunoscutul cântăreț Adrian Enache a scos la iveală lucruri mai puțin știute din viața sa.

Adrian Enache a acordat un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Artistul a dezvăluit că este o persoană extrem de credincioasă și nu iese din casă până nu-și termină rugăciunile de zi cu zi.

”De fiecare dată, eu mi-am pus dorințele în tolbă, iar ele s-au îndeplinit într-o ordine aleasă de Dumnezeu. Și așa cum le-a rânduit el cred că a fost cel mai bine. Îți mai mărturisesc ceva… Eu sunt un om foarte credincios. Mă rog în fiecare zi, atât pentru familia mea, pentru toți ai mei, cât și pentru prieteni și colaboratori. Și pentru mine cel mai important este să fiu sănătos. Eu, familia mea, socrii, prietenii, colaboratorii… De aceea mă rog tot timpul… Am și acatiste. Nu ies nici să duc gunoiul până nu-mi termin rugăciunile zilnice. Uneori am întârziat la diverse întâlniri, pentru că nu-mi făcusem toate rugăciunile. Mă rog de când sunt copil. Și mi-a dat Dumnezeu dovezi că e alături de mine, cu vârf și îndesat”, a declarat Adrian Enache pentru sursa mai sus-menționată.

Adrian Enache este de profesie inginer metalurg

Adrian Enache este acum un artist cunoscut și îndrăgit, însă profesia sa de bază este cea de inginer metalurg.

”Scena mi-a adus totul, nu mi-a răpit nimic. Educația pe care am primit-o de acasă și școlile pe care le-am făcut, Inginerie și Psihologie – dacă nu știai eu, la bază, sunt inginer metalurg – m-au ajutat să învăț să lucrez cu oamenii, să fiu sincer cu ei, să nu port o mască în relația cu ei, și nu mă refer aici la masca de protecție pe care este necesar să o purtăm cu toții în această perioadă de pandemie. Îmi place să fiu natural și sincer cu oamenii. De aceea spun că scena mie mi-a dat totul. Iar eu i-am dat scenei un plus de energie”, a mai spus el.

Adrian Enache, mândru de cei doi copii ai săi

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară. Artistul este foarte mândru de cei doi copii ai săi:

”Copiii mei, care mă urmează pe partea artistică, ce-i drept, pe laturi diferite. David Mihnea este pasionat de regie și e actor de film, a jucat recent într-un film care va apărea pe Netflix, iar Diana cântă, e atrasă de teatru și televiziune și are deja emisiune, în fiecare dimineață, de la ora 10:00, la Național FM”.

citește și...