FOTO. Jennifer Lopez, într-una dintre cele mai sexy ținute purtate vreodată. Cum arată diva

06.02.2022, 17:44

Jennifer Lopez a strălucit când a interpretat piesa „Marry Me”, împreună cu Maluma. J Lo și-a încântat fanii într-unul din cele mai sexy outfit-uri pe care le-a purtat în cariera ei. Vedeta a postat outfit-ul pe InstaStory.

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, a uimit pe 4 februarie, atunci  când apărut la The Tonight Show cu Jimmy Fallon în rolul principal, într-o serie de ținute atrăgătoare. Cântăreața a interpretat noua ei melodie „Marry Me”, din noul film și a purtat un top alb sub un blazer decupat și o fustă lungă.

Vedeta se mândrește cu un abdomen cu pătrarele, pe care îl întreține cu exerciții intense la sala de fitness.

J Lo, într-unul dintre cele mai sexy outfit-uri din carieră 

Coloana sonoră „Marry Me” este deja lansată, dar filmul, foarte așteptat, apare pe 11 februarie, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților. Jennifer și Maluma joacă ambii în film.

Filmul prezintă povestea unei cântăreațe care este pe cale să se căsătorească în fața unui public format din fanii ei loiali, dar chiar înainte de a spune „Da”, ea află despre infidelitățile logodnicului ei și are o criză pe scenă. Apoi alege un bărbat din public și se căsătorește cu el pe loc.

JLo a vorbit despre povestea de dragoste cu Ben Affleck

Când Jennifer nu se căsătorește cu cineva într-un film, ea se răsfață cu Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani.

Vedeta este pregătită să facă schimbări în viața personală. Artista a acordat un interviu pentru People și a povestit deschis despre faptul că i-a oferit o a doua șansă actorului.

„Nu am fost niciodată mai bine de atât. Suntem cu toții într-o perioadă frumoasă a vieții noastre”, a spus vedeta, în vârstă de 52 de ani, care a acordat un interviu pentru People.

„Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră că sunt cu el”, mai spune JLo,

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat la 17 ani după ce au rupt logodna. Frumoasa cântăreață a fost surprinsă deja de mai multe ori în compania actorului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare ale lui Gigli, o comedie lansată în 2003. La acea vreme, J.Lo era căsătorită cu al doilea soț, dansatorul Cris Judd. Relația dintre ea și Affleck a devenit publică la scurt timp după divorțul ei de Judd.

Cei doi programaseră și nunta în septembrie 2003, însă au decis să o amâne.

“Din cauza atenției mass-media excesive din jurul nunții noastre, am decis să amânăm data. Când ne-am trezit gândindu-ne serios să angajăm trei „mirese false” separate în trei locații diferite, ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. Am început să simțim că spiritul a ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața noastră ar putea fi compromis. Am simțit că ceea ce ar fi trebuit să fie o zi veselă și sacră ar putea fi stricată pentru noi, familiile și prietenii noștri.”, au declarat cei doi la momentul respectiv.

citește și...