Ce le-a povestit Gabriela Cristea fanilor la sfârșit de an 2021. ”Mai iau cu mine și câteva kg în plus de care sper să mă descotorosesc la anul, dar și o entorsă la piciorul stâng căpătată in urma unei căzături jenante”

01.01.2022, 13:56
Ce le-a povestit Gabriela Cristea fanilor la sfârșit de an 2021. ”Mai iau cu mine și câteva  kg în plus de care sper să mă descotorosesc la anul, dar și o entorsă la piciorul stâng căpătată in urma unei căzături jenante”
Ce le-a povestit Gabriela Cristea fanilor la sfârșit de an 2021. ”Mai iau cu mine și câteva kg în plus de care sper să mă descotorosesc la anul, dar și o entorsă la piciorul stâng căpătată in urma unei căzături jenante”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, le-a făcut mărturisiri fanilor săi din mediul online la sfârșitul anului 2021. ”Mai iau cu mine și câteva kg în plus de care sper să mă descotorosesc la anul, dar și o entorsă la piciorul stâng căpătată in urma unei căzături jenante”, a povestit Gabriela Cristea pe contul său de pe o rețea de socoalizare.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

În ultima zi a anului trecut, Gabriela Cristea a postat, pe contul său de socializare, un mesaj în care, printre altele, a mărturisit cum încheie anul, dar și ce își dorește de la 2022. ”Dragilor, imi fac bagajele! Si nu, nu pentru ca ma pregatesc de o vacanta, doar imi strang catrafusele ramase din 2021 ca sa le transport in 2022. E un bagaj virtual dar atarna greu pe umerii mei si chiar daca depasesc limita admisa, vamesii lui 2021 se vor da la o parte sa ma lase sa trec, cu bune si cu mai putin bune. Recunosc, am impachetat intai toate bucuriile si amintirile frumoase, am cotrobait dupa toate realizarile personale si profesionale,ale mele si ale familiei mele, si mi-a dat cu plus. A fost un an interesant dar plin de zbucium, a fost un an plin cu zambetele si chiotele de bucurie ale copiilor mei, a fost un an plin de dragostea din ochii sotului meu, a fost un an cu apreciere din partea celor care ma urmaresc la TV de peste 25 de ani”, a notat ea în mediul online.

Ce le-a povestit Gabriela Cristea fanilor la sfârșit de an 2021. ”Mai iau cu mine și laringita din fiecare vacanță de iarnă, dar și speranța că vom avea parte de sănătate anul ce vine”

Printre altele, Gabriela Cristea adezvăluit că s-a ales cu o entorsă la piciorul stâng cu doar câteva zile înainte de încheierea anului 2021.

”A fost un an pe plus. Daaar iau cu mine si sperantele visurilor neimplinite, cu dorinta de a le scoate din bagaj cat mai repede in 2022 ca sa le implinesc. Mai iau cu mine si cateva kg in plus de care sper sa ma descotorosesc la anul dar si o entorsa la piciorul stang capatata in urma unei cazaturi jenante de acum trei zile, petrecute la mall in vazul tuturor??… aici am fost intrerupta din scris de sot pentru un moment de tandrete 2021?. Assaa, cum spuneam, mai iau cu mine si laringita din fiecare vacanta de iarna dar si speranta ca vom avea parte de sanatate anul ce vine. Am hotarat sa nu-mi fac planuri si nici o lista de facut pentru 2022, vreau sa le iau pe rand asa cum or sa vina. In rest, sanatate si noroc va doresc pentru la anul. Eu sunt pregatita sa-l primesc cu bratele deschise pe 2022. La multi ani, dragilor!”, a mai spus vedeta.

În prima zi a anului 2022, Gabriela Cristea a postat, pe Facebook o fotografe în care apare alături de soțul ei, Tavi Clonda, însoțită de un mesaj scurt: ”Va pupam din Zanzibar?…sau era Maldive???? Nooooo, Dominicana de Corbeanca?☀️hahhahaha! La multi ani si voua!!!???”.

citește și...