Ce l-a pus Daniela Gyorfi să facă pe George Tal. ”Ne-am dus, am vobit”

17.11.2020, 11:09
Ce l-a pus Daniela Gyorfi să facă pe George Tal. ”Ne-am dus, am vobit”
Ce l-a pus Daniela Gyorfi să facă pe George Tal. ”Ne-am dus, am vobit”

Cântăreața Daniela Gyorfi a dezvăluit ce anume l-a pus să facă pe partenerul ei de viață, George Tal.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Fetița celor doi, Maria, are 9 ani. Invitată la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena 1, Daniela Gyorfi a dezvăluit că l-a pus pe partenerul ei de viață să-și facă implant de păr.

„Nu eu, pe George l-am pus să-și facă un implant de păr. A început să-i cadă părul. (…) Astă-primăvară i-am zis. Ne-am dus, am vorbit cu domnul doctor. Astăzi și-a luat analizale și joi îl implantează”, a dezvăluit Daniela Gyorfi la emisiunea respectivă, potrivit spynews.ro.

Ce a declarat Daniela Gyorfi despre operațiile estetice pe care și le-a făcut

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, a dat cărțile pe față în ceea ce privește operațiile estetice pe care și le-a făcut. Vedeta a afirmat că are o singură operație estetice, și anume cea de la bust.

„Nu am nici o operație, am doar sânii, dar atât. Nu sunt Miss Univers, nu am nimic de apărat. S-a tot spus că am operații la față, că sunt strâmbă, că nu știu ce. Dar nu am. Cu ajutorul machiajului, a luminilor, poți să arăți wow”, a explicat artista de curând.

Artista a mai explicat că își face anual intervenții non-invazive la nivelul feței. „Îmi fac intervenții non-invazive la nivelul feței o dată pe an. Am avut niște probleme cu buzele, am făcut gâlme, dar multe au pățit asta. Apoi mi-am scos tot ce am avut în buze, acum nu mai am nimic. Am avut fațete dentare, mi-am pus aparat dentar. Un an de zile m-am chinuit să îmi fac dantura. Sunt obsedată să nu mă îngraș. M-am îngrășat câteva chilograme în pandemie și vreau să le dau neapărat jos”, a adăugat ea.

citește și...