Ce l-a motivat pe Augustin Viziru să revină la show-ul ”Ferma”. A explicat exact

15.10.2020, 11:21
Ce l-a motivat pe Augustin Viziru să revină la show-ul ”Ferma”. A explicat exact
Ce l-a motivat pe Augustin Viziru să revină la show-ul ”Ferma”. A explicat exact

Augustin Viziru a explicat ce l-a motivat să revină la show-ul ”Ferma„, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Augustin Viziru se întoarce la emisiunea ”Ferma”, emisiune moderată de Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan la postul de televiziune Pro TV. Acesta a mai fost concurent la ”Ferma” și în anul 2015.

Atunci, în timp ce tăia buşteni, în cadrul primului duel din finală, Augustin şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă.

„Durerea s-a simţit doar când m-am tăiat, apoi, de la adrenalină, nu am mai simţit nimic. Am vrut să continui, dar doctorii mi-au spus să merg urgent la spital că pot muri. Am pierdut cam un litru de sânge, că m-am lovit în artera principală şi m-am speriat. Mi-au trebuit câteva luni bune până să îmi fac curaj să mă uit la emisiune, să văd cum m-am tăiat. Era un sentiment ciudat, îmi crea un disconfort”, a declarat Augustin Viziru pentru click.ro.

Pentru aceeași sursă, Augustin Viziru a explicat care a fost motivul pentru care a acceptat să participe din nou la emisiunea ”Ferma”.

”Faptul că în primul sezon am avut trofeul în mână, la un deget distanţă şi chiar în momentul în care să pun mâna pe el, ştim cu toţii ce s-a întâmplat. Mi-a rămas acolo undeva şi mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să pun mâna pe trofeu”, a spus el.

Acesta a vorbit și despre actualii concurenți din emisiune, pe care a mărturisit că nu-i cunoaște personal.

””Ferma” este un şoc social, iar indiferent cât de bine i-ai cunoaşte din presă sau articole, pentru că pe majoritatea nu-i ştiu personal, până nu interacţionez cu ei, nu apuc să îmi formez vreo părere. Totul se va forma la faţa locului”, a adăugat Augustin Viziru.

Augustin Viziru se teme de o nouă accidentare

Artistul a explicat că una dintre cele mai mari temeri ale sale este legată de o eventuală nouă acidentare.

”Teama mea este să nu mă accidentez din nou. Dar la cum mă cunosc şi ştiu că nu am limite, nu văd ce teamă aş putea avea”, a încheiat el.

citește și...