Ce joburi a avut Raluca Bădulescu înainte de a apărea la TV. A activat în mai multe domenii

12.09.2020, 12:50
Ce joburi a avut Raluca Bădulescu înainte de a apărea la TV. A activat în mai multe domenii
Ce joburi a avut Raluca Bădulescu înainte de a apărea la TV. A activat în mai multe domenii

Raluca Bădulescu a dezvăluit în ce domenii a lucrat înainte de a apărea la TV, la postul de televiziune Kanal D.

Raluca Bădulescu a activat în mai multe domenii înainte de a lucra în televiziune. A fost profesoară, a lucrat la o companie de televiziune mobilă, dar și la o companie petrolieră.

”Înainte de televiziune, am fost, în primul rând, fata părinților mei. Am constatat astăzi că există o teamă sau o jenă să mărturisească că au fost copilul mamei și al tatălui. Eu am fost și au avut grijă de mine mereu, au grijă de copilul meu în continuare și mă laud că m-a binecuvantat Dumnezeu cu părinți minunați.

Când am terminat Facultatea de Litere, pentru trei luni am fost profesoară, dar n-a fost să fie domeniul meu. Am lucrat câteva luni de zile la o companie de telefonie mobilă la departamentul de relații cu publicul.

În următorii opt ani, am lucrat pentru o companie petrolieră, în departamentul de trading import export. Am fost corporatistă cu stil, pentru că moda mi-a plăcut întotdeauna, a fost pasiunea mea. M-am simțit bine și în acel mediu.

Televiziunea este visul oricui. Eu am avut un mare noroc, faptul că am intrat în familia Kanal D. Pentru mine nu este doar un job în televiziune, este familia mea. Dacă într-o zi nu aș mai fi în fața publicului, cred că aș face ceva în domeniul modei, mi-aș îmbunătăți calitățile de DJ. După cum știti am un proiect care se numește „When fashion meets Music”, care mixează cele două concepte; moda și muzică. Eu sper să îmbătrânim la „Bravo, ai stil!”, care este cel mai frumos proiect din viața mea”, a detaliat vedeta pentru redactia.ro.

Ce spune despre greutatea sa

Raluca Bădulescu a mai dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, care este greutatea la care se simte cel mai bine: 58-60 de kilograme. Ea le-a transmis și un mesaj tinerelor obsedate de slăbit.

”Fiecare are o anumită imagine despre sine. Ar trebui să se gandeasca serios, împreună cu cei apropiați, la ce își doresc pentru ele, o imagine sau sănătate. Există o vorbă că ”niciodata nu ești prea bogat sau prea slab”. Greutatea a devenit o obsesie a omenirii. Este în regulă, atâta timp cât nu este pusă sănătatea în pericol.

Le-aș sfătui să nu cadă în capcana social media, unde este promovată obsesiv o anumita imagine, ci să se bucure de viața și să își stabilească un target de greutate, la care să fie sănătoase și să se simtă bine. Acum, mai mult ca niciodată, viața ne-a aratat cât de important este să fim sănătoși.

Eu mă simt cel mai bine la 58-60 de kilograme. Am mai depășit această greutate cu câteva kilograme de-a lungul timpului, surplus pe care am reușit să-l dau jos”, a declarat jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”.

citește și...