Când și-a cumpărat Raluca Bădulescu prima perucă. Care este cea mai scumpă

03.06.2020, 14:31
Când și-a cumpărat Raluca Bădulescu prima perucă. Care este cea mai scumpă
Când și-a cumpărat Raluca Bădulescu prima perucă. Care este cea mai scumpă

Raluca Bădulescu a dezvăluit când a avut prima sa perucă. Părinții i-au cumpărat-o într-o vacanță în Grecia.

Raluca Bădulescu a mărturisit că vacanțele cu familia sa au fost cele mai frumoase din copilăria sa. De asemenea, vedeta a dezvăluit, că în timpul unei vacanțe în Grecia a avut parte și de prima sa perucă.

”Vacanțele cu părinții mei, cu sora mea au fost cele mai frumoase momente din copilărie. Mergeam vara la mare și iarna la munte, în fiecare an. Dar cea mai frumoasă amintire este prima vacanța în străinătate. Eu aveam 14 ani și sora mea 11 ani.

Era imediat după Revoluție și îmi amintesc că am plecat cu mașina, o Dacie la acel moment, în Grecia. Nu voi uita niciodată locurile văzute atunci și sentimentul pe care l-am avut, deși după aceea am mai fost de nenumărate ori. Meteora, Atena nu mi s-au mai părut niciodată atât de frumoase. Nu mai văzusem niciodată asemenea magazine, plaje, totul mi se părea fantastic.

Atunci mi-am cumpărat prima mea perucă și în fiecare zi părinții mei mi-au cumpărat ceva nou, o fustiță, o bluză, nu scăpau de mine. Și îmi amintesc că tot atunci am descoperit sucurile acidulate fără cofeină ?”, a declarat jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil!” pentru tvmania.ro.


Raluca Bădulescu are o perucă de 5.o00 de euro

Raluca Bădulescu mărturisea, într-un interviu pentru click.ro, că colecție impresionantă de peruci are acasă. Este vorba de 100 de peruci de diferite culori.

Vedeta a dezvăluit că cea mai scumpă perucă pe care o are a costat 5.000 de euro.

“Este o pasiune pe care o am de foarte mulți ani. Am acasă aproximativ 100 de peruci, de diferite culori și stiluri de coafură.

Le aduc special din America, Rusia sau Italia. Ele mi-au întregit look-ul și mi-au făcut viața mult mai frumoasă. Este fantastic să poți fi coafată la secundă, îmi pun un fond de ten, fard de obraz și puțin rimel și sunt fresh. Plus că părul normal, după o anumită vârstă, nu mai ține atât de mult din cauza vopselelor și a folosirii intensive a plăcii.

Perucile sunt o salvare și o bucurie în același timp. Cam în doi ani de zile le-am adunat pe toate, dar nu vreau să mă opresc aici. Cea mai scumpă perucă pe care o am este de 5.000 de euro și este din păr natural și o ador”, spunea Raluca Bădulescu.

citește și...