Andreea Tonciu, atac la Alexandra Ungureanu la ”Bravo, ai stil”. ”„Mai așteaptă mult și bine că o să te ia….știi cine…”

31.08.2020, 09:56
Andreea Tonciu, atac la Alexandra Ungureanu la ”Bravo, ai stil”. ”„Mai așteaptă mult și bine că o să te ia....știi cine...”
Andreea Tonciu, atac la Alexandra Ungureanu la ”Bravo, ai stil”. ”„Mai așteaptă mult și bine că o să te ia....știi cine...”

Andreea Tonciu a avut un schim de replici cu cântăreața Alexandra Ungureanu, la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” a revenit la postul de televiziune Kanal D cu noi ediții. În gala difuzată sâmbătă seară, Andreea Tonciu s-a certat cu Raluca Tănase, dar a avut și un schimb de replici cu cântăreața Alexandra Ungureanu.

Andreea Tonciu a comentat apariția Alexandrei Ungureanu, afirmând că aceasta are un stil constant în fiecare ediție a emisiunii.

„De acum să mai umbli și tu la texte, vino cu replici noi”, i-a spus Alexandra Ungureanu Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu s-a legat de viața personală a Alexandrei Ungureanu

De aici au început discuțiile între cele două, Andreea Tonciu luându-se de viața personală a cântăreței.

„Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine și trebuie să mă lași să zic ce vreau eu, înțelegi domnișoara Ungureanu? Domnișoară, cu toate că sunteți mai mare ca mine. Dumneavoastră sunteți încă domnișoară, nu sunteți măritată ca să vă zic doamnă”, a sărit Andreea Tonciu, potrivit click.ro.

„Stai liniștiă, că nu mă grăbesc la măritat. Aștept…”, i-a răspuns Alexandra Ungureanu.

Andreea Tonciu a continuat: „Mai așteaptă mult și bine că o să te ia….știi cine…”.

Cântăreața a ținut să-i atragă atenția Andreei Tonciou că comentariul făcut de aceasta a fost unul răutăcios.

„A fost un comentariu foarte răutăcios la adresa vieții mele personale și nu mă cunoști”, a spus artista.

De ce participă Alexandra Ungureanu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

”Propuneri pentru prezenţa mea în diferite formate TV au mai fost, dar fie nu s-au concretizat, fie am considerat că nu mi se potrivesc.

De data asta, am acceptat, pentru că îmi place profilul emisiunii: la ea participă oameni inteligenți, spontani, puși pe glume! Eu sunt în continuare o persoană destul de timidă, dar țelul emisiunii fiind moda, m-a ajutat. Eu am fost tot timpul preocupată să am un stil vestimentar special, sunt chiar pasionată de modă.

Și când ies până la magazinul din colţ, nu mă abţin ca, pe lângă jeanşi şi un tricou alb, să nu asortez şi un accesoriu mai fistichiu. Dar cred că amănuntul hotărâtor care m-a convins să particip la „Bravo, ai stil!” a fost următorul: să mă fac pen­tru prima dată cunoscută oamenilor şi prin felul în care sunt eu, ca persoană”, a declarat Alexandra Ungureanu într-un interviu.

citește și...