Ce își dorește Carmen Brumă anul acesta. ”Mutatul într-o casă nouă”

23.02.2022, 15:02
Ce își dorește Carmen Brumă anul acesta. ”Mutatul într-o casă nouă”
Ce își dorește Carmen Brumă anul acesta. ”Mutatul într-o casă nouă”

Carmen Brumă, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit care sunt cele mai mari dorințe ale sale anul acesta. Printre altele, vedeta de televiziune intenționează să se mute într-o casă nouă. Carmen Brumă a dat detalii, în cadrul unui interviu, despre obiectivele pe care și le-a propus pe parcursul acestui an – 2022.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Deși formează un cuplu de foarte mulți ani, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului.

Într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro, Carmen Brumă a dezvăluit ce planuri are pentru anul 2022.

Ce își dorește Carmen Brumă anul acesta. ”Dacă îmi ies şi două vacanţe – sunt foarte mulțumită”

”Un program nou de slăbire, mutatul într-o casă nouă şi, dacă îmi ies, şi două vacanţe- sunt foarte mulțumită”, a declarat Carmen Brumă despre ce își dorește pe parcursul anului 2022.

Despre activitatea sa legată de promovarea unui stil de viață cât mai sănătos,, Carmen Brumă a spus: ”Nu mă preocupă să mă definesc sau să mă plasez într-o categorie. Mesajul meu public, în care eu cred cu tărie, este acelaşi de peste 20 de ani, când nici nu exista termenul “influencer”. Eu nu mi-am propus să „influenţez”, ci să vorbesc despre lucrurile pe care le FAC şi în care CRED. Dacă lucrurile astea ajută pe cineva, nu pot decât să mă bucur”.

Vedeta a vorbiit și despre Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea: ”Mă surprinde zilnic cu multe lucruri, inteligenţă, sensibilitate, simţul umorului. Nu mi-am făcut o lista de principii, dar mi-ar plăcea ca Vlad să simta că părinţii lui îl iubesc necondiţionat şi că sunt mândri de el”.

 

citește și...