Ce intervenții estetice are Ana-Maria Barnoschi. ”Dacă voi mai simţi nevoia să mai fac ceva, o voi face”

27.06.2022, 15:49
Ce intervenții estetice are Ana-Maria Barnoschi. ”Dacă voi mai simţi nevoia să mai fac ceva, o voi face”
Ce intervenții estetice are Ana-Maria Barnoschi. ”Dacă voi mai simţi nevoia să mai fac ceva, o voi face”

Vedeta de televiziune Ana Maria Barnoschi, în vârstă de 30 de ani,  a vorbit deschis despre intervențiile de ordin estetic la care a recurs de-a lungul anilor. ”Nu mai am alte intervenţii estetice în plan, dar peste ani, dacă voi mai simţi nevoia să mai fac ceva, o voi face”, a declarat vedeta de la postul de televiziune Kanal D.

Ana Maria Barnoschi este cunoscută publicului telespectator din țara noastră din postura de asistentă TV la emisiunea ”Roata Norocului”, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Vedeta, care arată foarte bine, a vorbit, pentru click.ro, despre intervențiile estetice la care a recurs de-a lungul anilor.

Ce intervenții estetice are Ana-Maria Barnoschi. ”În cazul tuturor intervenţiilor pe care le-am făcut mi-am dorit ca rezultatul final să fie cât mai aproape de naturaleţe”

Ana-Maria Barnoschi a explicat care a fost motivul pentru care a recurs la intervențiile de ordin estetic: ”Am simţit nevoia să fac acest lucru, dar intervenţiile nu au fost exagerate. Nu am dorit să fac ceva extravagant, am dorit să fie ceva de bun simţ. În cazul tuturor intervenţiilor pe care le-am făcut mi-am dorit ca rezultatul final să fie cât mai aproape de naturaleţe”.

Vedeta de televiziune a spus și ce intervenții estetice are: ”Mi-am făcut o augmentare mamară şi o mică intervenţie la nivelul nasului, pentru că aveam o deviaţie de sept, aşa că nu a fost o intervenţie doar de ordin estetic, ci şi medical. Am dorit să corectez acest lucru. Nu mai am alte intervenţii estetice în plan, dar peste ani, dacă voi mai simţi nevoia să mai fac ceva, o voi face”.

Ana-Maria Barnoschi a explicat și cum este ea în viața de zi cu zi, departe de lumina reflectoarelor: ”În viaţa de zi cu zi nu sunt atât de zvăpăiată, cum sunt în emisiune, nu fac atât de multe şotii. Sunt un om optimist şi cu zâmbetul pe buze, chiar dacă am, ca fiecare om, şi zile mai proaste. Încerc mereu să îmi păstrez un tonus cât se poate de pozitiv şi de bun. Sunt o persoană sinceră, destul de directă şi foarte empatică”.

citește și...