FOTO / Ce intervenție estetică vrea să își facă Larisa Iordache. ”Poate aș umbla în partea de sus, dar o să mă decid eu în viitorul apropiat”

04.10.2022, 10:53
FOTO / Ce intervenție estetică vrea să își facă Larisa Iordache. ”Poate aș umbla în partea de sus, dar o să mă decid eu în viitorul apropiat”
Ce intevenție estetică vrea să își facă Larisa Iordache

Fosta gimnastă de perfomanță Larisa Iordache, în vârstă de 26 de ani, a mărturisit că este adepta intervențiilor de ordin estetic. Sportiva a dezvăluit și ce operație estetică și-ar dori să își facă. ”Poate aș umbla în partea de sus, dar o să mă decid eu în viitorul apropiat”, a declarat Larisa Iordache în cadrul unui inteviu.

Larisa Iordache este una dintre cele mai titrate gimnaste din România și din lume. are în palmares numeroase medalii căștigate în marile competiții internaționale.  Larisa Iordache a participat la Olimpiada de la Tokyo din 2021. În urma unei accidentări, sportiva nu a mai putut concura în finala de la bârnă. Retrasă din activitatea competițională, Larisa Iordache este în prezent antrenoare. Larisa Iordache a fost implicată în show-ul ”America Express”, de la Antena 1, unde a făcut echipă cu fosta ei colegă și buna sa prietenă, Diana Bulimar.

Larisa Iordache a vorrbit despre operațiile estetice. Fosta gimnastă a dezvăluit, pentru click.ro, ce intervenție de ordin estetic ar dori să își facă.

Ce intervenție estetică vrea să își facă Larisa Iordache. ”Încerc să mă hotărăsc dacă îmi pun implanturi mamare”

”Sunt foarte atentă la aspectul meu fizic și la cum arăt în general. În ceea ce privește intervențiile estetice, în viitorul apropiat, posibil să da, posibil să nu, nu știu sigur. Încerc să mă hotărăsc dacă îmi pun implanturi mamare! Clar nu sunt împotriva intervențiilor estetice! Nu știu ce mi-aș face. Poate aș umbla în partea de sus, dar o să mă decid eu în viitorul apropiat. Poate un implant mamar, de ce nu? Dar asta voi vedea”, a explicat Larisa Iordache.

Sportiva a mărturisit că în ultima peioadă de timp a slăbit mult. Acesta a spus și câte kilograme are în prezent: „Am slăbit foarte mult, din păcate. Am aproape 45 de kilograme, dar este ok, îmi revin. Asta de la mai multe lucruri care s-au adunat în ultima perioadă și nu am mai avut timp de mine. Fac aproape zilnic sport, mă mișc, doar că trebuie să fac ceva mult mai serios pentru că merg la sală într-adevăr să pot mânca dulce. Mănânc aproape în fiecare zi dulce, dulcele nu se pune pe coapse, ci se duce la suflețel”.

 

 

 

citește și...