FOTO / La ce intervenție estetică a recurs Cristina Spătar. Ce și-a făcut artista

30.01.2021, 10:50
FOTO / La ce intervenție estetică a recurs Cristina Spătar. Ce și-a făcut artista
La ce intervenție estetică a recurs Cristina Spătar. Ce și-a făcut artista

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 48 de ani, s-a lăsat pe mâna specliaștiilor pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Potrivit click.ro, cântăreața Cristina Spătar a mers la medicul estetician zilele trecute. Vedeta și-a făcut o serie de intervenții pentru revigorarea tenului şi pentru corectarea ridurilor. Binecunoascuta artistă a apelat la medicul estetician pentru estomparea șanțurilor nazogeniene cu acid hialuronic.

„Recurg la tratamente noninvazive sau minim invazive care întind, ridică şi întineresc pielea. Cel mai eficient pentru mine este un tratament pentru estomparea ridurilor de expresie cu ajutorul toxinei botulinice (botox) la nivelul frunții, zonei glabelare (între sprâncene) și la coada ochiului (periocular)”, a explicat Cristina Spătar pentru sursa mai sus-menționată.

Cristina Spătar a fost căsătorită și are doi copii

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea. Cristina Spătar are o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

Cântăreața își crește singură cei doi copii, iar fostul soț, Alin Ionescu, nu îi plătește nici acum pensie alimentară. Vedeta a dezvăluit că fostul ei partener de viață îi sună pe copiii lor și se mai și vede cu micuții.

“Până acum nu a fost plătită o pensie alimentară pentru copii, aștept să văd ce se va decide în instanță.Tatăl lor îi mai sună, îi mai ia din când în când. Le mai și cumpără hăinuțe. Nu vreau să vorbesc prea mult despre subiectul acesta”, a mai spus Cristina Spătar într-un interviu pe care l-a acordat recent.

citește și...