Cea mai recentă intervenție estetică pe care și-a făcut-o Ilinca Vandici: ‘A fost un moft’

16.09.2020, 10:18
Cea mai recentă intervenție estetică pe care și-a făcut-o Ilinca Vandici: 'A fost un moft'
Ce intervenție estetică și-a făcut Ilinca Vandici imediat cum a ieșit din autoizolare: 'A fost un moft'

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, a vorbit deschis despre intervenția estetică pe care și-a făcut-o la față, imediat cum a ieșit din autoizolare.

Ilinca Vandici arată impecabil la 34 de ani! După ce a născut, vedeta a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul sânilor. De curând, moderatoarea de la Kanal D a recunoscut că și-a făcut și o intervenție la față după ce a putut să meargă la cabinetul medicului estetician.

Ilinca Vandici și-a mărit buzele

‘Am apelat la injectare cu acid hyaluronic. Nu a fost prima dată când am apelat la această metodă noninvazivă, apelez la ea de șase ani. Efectul trece în 3-6 luni. După pandemie, mi-am dorit un refresh și am recunoscut asta. Este singura intervenție pe care o fac, este, să îi spunem, un moft. Nu sunt o înrăită a intervențiilor estetice. M-a surprins, însă, reacția prietenilor din online, care m-au taxat pentru această semiintervenție. Am fost ușor dezamăgită, pentru că rezultatul intervenției va trece mai repede decât cel al discuțiilor din mediul virtual, care îmi rămân în suflet’, a spus Ilinca Vandici, într-un interviu pentru VIVA!

Și-a pus implanturi

În urmă cu mai bine de doi ani, vedeta de la Kanal D s-a operat în mare secret la nivelul bustului şi o perioadă a fost nevoită să ascundă bustiera specială pe sub haine.

Ilinca Vandici a simţit nevoia unei augmentări la nivelul bustului după ce în vara lui 2017 a devenit mămică, aşa că şi-a plănuit în mare secret o intervenţie de care nu au ştiut prea multe persoane.

‘Niciodată nu m-aş feri să spun că am făcut asta. Am simţit nevoia după naşterea copilului (n.r. de implanturi). Am alăptat, iar bustul nu mai era ca înainte. De unde aveam o mărime şi o fermitate, m-am trezit cu nimic. Poate dacă eram o femeie normală, nu mă operam, pentru că nu aveam un decolteu dezasturos, însă apărând pe sticlă, purtând tot felul de ţinute, decoltate, transparente, am considerat că trebuie să dau dovadă de respect. Mi-a fost frică înainte să fac operaţia, însă după ce medicul mi-a explicat cum va decurge, m-am relaxat şi totul a decurs bine’, mărturisea aceasta pentru Click!

citește și...