Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea. ”Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap, iar acum este a doua oară când îmi fac această procedură”

21.07.2022, 13:05
Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea. ”Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap, iar acum este a doua oară când îmi fac această procedură”
Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, a decis să se lase pe mâna specialiștilor. Acesta a mers la o clinică pentru a-și injecta toxină botulinică în zona frunții. ”Este singurul loc care îmi dă batai de cap, iar acum este a doua oară când îmi fac această procedură”, a dezvăluit Gabriela Cristea în mediul online.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Vedeta se află acum în vacanță și urrmează să revină pe micile ecrane din toamnă. Prezentatoarea TV a profitat de timpul liber și a mers la o clinică, unde s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru o îmbunătățire în zona feței. Gabriela Cristea și-a injectat toxină botulinică în zona frrunții.

Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea. ”Pentru netezirea ridului dintre sprâncene”

”Astazi a fost o alta zi de vacanta in care am facut “ceva” doar pentru mine. Am fost la…  pentru o sedinta de injectare de toxina botulina in zona fruntii, pentru netezirea ridului dintre sprancele. Este singurul loc care imi da batai de cap, iar acum este a doua oara cand imi fac aceasta procedura. Dr. a fost minunata, nu doar ca medic, ci si ca empatie, iar procedura a durat mult mai putin decat masuratorile”, a povestit Gabriela Cristea în mediul online.

”Daca ma intrebati daca doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic iar rezultatul, care se instaleaza cam in doua saptamanai, te face sa uiti de ace etc… Soo, tu ce ai mai facut doar pentru tine in ultima vreme? Am nevoie de inspiratie”, le-a mai transmis vedeta celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

citește și...