Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea. ”În urmă cu două săptămâni”

17.08.2021, 13:32
Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea. ”În urmă cu două săptămâni”
Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea. ”În urmă cu două săptămâni”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit, pe contul său de pe o rețea de socializare, că a recurs la o intervenție de ordin estetic. Vedeta a  spus și când a făcut intervenția respectivă: ”În urmă cu două săptămâni”. Aceasta a explicat, în mediul onlșine, ce intervenție și-a făcut la nivelul feței.

Gabriela Cristea este o prezență constantă pe micile ecrane. Vedeta este foarte atentă la modul în care apare în fața publicului, având foarte mare grijă de imaginea sa.

În urmă cu două săptămâni, Gabriela Cristea a recurs la o intrervenție de ordin estetic.

Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea.  ”Sunt foarte mulțumită”

Gabriela Cristea a recurs la o intervenție cu acid hialuronic la nivelul buzelor și se declară foarte mulțumită de rezultat.

”Dragilor, am primit multe intrebari despre interventia cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am facut o astfel de interventie in urma cu 2 saptamani… si sunt foarte multumita. Am optat pentru 0,5 ml (adica minim) si va las aici o poza facuta la 3-4 zile de la interventie cand inca rezultatele nu erau finale. Acum buzele mele sunt simetrice si naturale, dar nu mi-a displacut nici perioada de cand e facuta poza, cand buzele mele aveau mai mult volum. Poza este fara nici un filtru, doar machiaj si lumina. ????”, le-a spus Gabriela Cristea celor care o urmărtesc în mediul online.

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda, împreună cu care are două fetițe

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.  Despre familia sa a făcut prezentatoarea declarații într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață, despre care a spus că nu i-a înșelat niciodată așteptările. ”Da, am știut dintotdeauna că Tavi va fi un tată excepțional și se dovedește că este un tată excepțional și nu mi-a înșelat nicio secundă așteptările”, a afirmat vedeta TV.

”Căsătoria mea cu Tavi m-a făcut să înțeleg că există bucuria de a împărtăși în fiecare moment cu celălalt. Ține foarte mult de partenerul pe care ți-l alegi. Pe lângă faptul că faci copii, e foarte important să te înțelegi cu partenerul tău de viață, să comunici, să fii pe aceeași lungime de undă, să-ți dorești să fii cu el, să râdeți împreună, să plângeți împreună, dacă e cazul, și să vă sustineți unul pe celălalt. Cam astea sunt lucrurile, nu e nimic ieșit din comun, nu e nimic extradordinar. Dar important e ca în fiecare zi, când te trezești, să-ți dorești să ai o familie cu bărbatul de lângă tine, respectiv cu femeia de lângă tine. Și atunci cred că toate lucrurile sunt mult mai simple”, a completat ea.

 

citește și...