Ce intervenție estetică și-a făcut Flavia Mihășan. ”Mi-o doream de mult timp”

09.10.2022, 16:25
Ce intervenție estetică și-a făcut Flavia Mihășan. ”Mi-o doream de mult timp”
Ce intevenție estetică și-a făcut Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” – de la postul de televiziune Antena 1, a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o intevenție la nivelul pleoapelor. Aceasta a dat detalii despre intervenția la care a recurs. ”Mi-o doream de mult timp”, a spus Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan a devenit mămică în anul 2019, atunci când a adus pe lume un băiețel, Carol, fruct al relației pe care fosta asistentă de televiziune o are cu Marius Moldovan. La sfârșitul anului 2020, Flavia Mihășan a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară.  În data de 15 mai 2021, Flavia Mihășan l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiețel al său, care a primit numele Tudor.

De curând, Flava Mhășan a decis să se lase pe mâna esteticianului. Aceasta a făcut o operație de blefaroplastie, la nivelul pleoapelor. Despre intevenția de ordin estetic la care a recurs a dat detalii Flavia Mihășan pentru spynews.ro.

Ce intevenție estetică și-a făcut Flavia Mihășan. ”A durat 25 de minute operația”

”Este o procedură foarte simplă, de blefaroplastie. Eu sunt foarte relaxată cu chestiile astea, pentru că am încredere în medici. Mi-am făcut-o pentru că mi-o doream de mult timp și nu am avut timp până acum să fac chestia asta. E evident, prioritari sunt copiii, așa va fi toată viața. Dacă tu ești bine, și copiii sunt bine, cam asta e concluzia la care am ajuns eu de când sunt mamă”, a explicat Flavia Mihășan.

”A durat 25 de minute operația. Nu e absolut nimic, nu te doare nimic. Nu durează mult nici recuperarea, durează foarte puțin totul, poți să mergi la birou luni, dacă faci intervenția joi sau vineri. E chiar indicat să aplici produse de machiaj”, a adăugat aceasta.

citește și...