Ce intervenție estetică și-a făcut Elena Merișoreanu. ”Suferă baba la frumusețe”

24.10.2022, 13:43
Ce intervenție estetică și-a făcut Elena Merișoreanu. ”Suferă baba la frumusețe”
Ce intervenție estetică și-a făcut Elena Merișoreanu

Binecunoscutra interpretă de muzică popularră Elena Merișoreanu, în vârstă de 75 de ani, s-a lăsat pe mâna medicului estetician. Artista a dezvăluit la ce intervenție de ordin estetic a recurs. ”Suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a explicat Elena Merișoreanu despre intervenția suferită.

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu  și-a făcut o intervenție de ordin estetic.

Artista s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru un lifting facial cu fire resorbabile. Despre intervenția estetică prin care a trecut a dat vedeta detalii pentru spynews.ro.

Ce intervenție estetică și-a făcut Elena Merișoreanu. ”Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani”

”A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a explicat Elena Merișoreanu.


”Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele”, a adăugat interpreta de folclor.

Elena Merișoreanu e căsătorită de aproape 50 de ani

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate interprete de folclor. Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Despre căsnicia sa a dat dettalii artista în cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro. Elena Merișoreanu și partenerul său de viață, Viorel Croitoru, au un mariaj de aproape 50 de ani.

„Eu și soțul avem aproape 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. În viața nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră. Eu am fost plecată și câte 4-5 luni din țară, în tinerețe. Fetele mele au fost crescute de părinții mei la țară, le-au educat frumos, ca orice copii care sunt crescuți în familii de bunici. Eu niciodată nu i-am reproșat asta soțului meu, pentru că dacă ar fi să mă mai nasc și să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita pentru că a păstrat casa și a văzut de ea. Eu nu am dus lipsă de nimic, nu m-a neglijat, deci nu știu cum să spun, eu mă mai iau și de fetele astea tinere când ne mai vedem la evenimente și le spun: măi voi credeți că e proprietate voastră? Voi chiar credeți că dacă vă înșală o dată, cine știe poate vine cu mai mult drag acasă”, a declarat Elena Merișoreanu.
citește și...