Ce intervenție estetică și-a făcut Alina Ceușan. ”Rezultatul este minunat”

30.06.2021, 11:57
Ce intervenție estetică și-a făcut Alina Ceușan. ”Rezultatul este minunat”
Ce intervenție estetică și-a făcut Alina Ceușan. ”Rezultatul este minunat”

Alina Ceușan a trecut recent printr-o intervenție estetică. Aceasta s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru o operație de mărire a sânilor. Senzuala blondă le-a arătat fanilor săi imagini imediat după intervenția estetică prin care a trecut. Alina Ceușan este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România.

Alina Ceușan a decis să-și mărească bustul și s-a lăsat pe mâna specialiștilor.

Senzuala blondă a postat, în mediul online, imagini imediat după operația estetică prin care a trecut.

Ce intervenție estetică și-a făcut Alina Ceușan. ”Natural, ridicat, în conformitate cu proporțiile corpului meu”

“Mă simt super bine. M-am trezit cu mai multe ore în urmă, însă am fost sub observație medicală strictă. Acum stau singură, întinsă în pat.Am două pachete de gheață pe bust. Planul este să mă uit la seriale și la un film cu actorul Kevin Hart”, le-a spus Alina Ceușan fanilor săi din mediul online, potrivit wowbiz.ro.

“Suntem gata! Implanturi 300cc. Am avut mai multe de rezolvat decât ne-am imaginat… în privința acelei asimetrii. Un sân a luat-o razna în timpul în care am alăptat, dar rezultatul este minunat! Natural, ridicat, în conformitate cu proporțiile corpului meu”, a adăugat blonda.

Alina Ceușan se bucură de mare suuces în mediul online

Alina Ceușan și-a deschis blog-ul alinaceusan.com în anul 2012, cu ocazia unei teme primite la facultate. Absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, unde a studiat comunicare și relații publice, Alina Ceușan a avut de-a lungul timpului colaborări cu mai multe brand-uri mari. Alina Ceușan are mare succes în mediul online, fiind urmărită pe Instagram de sute de mii de internauți.

Alina Ceușan și partenerul ei de viață, Raul, au devenit părinți pentru prima dată în data de 15 septembrie a anului trecut. Ea a adus pe lume un băiețel. Imediat după ce a devenit mămică, Alina Ceușan a dat publicității primele fotografii cu bebelușul ei, pe care l-a numit Rock.

citește și...