FOTO / Ce intervenție estetică își face Larisa Drăgulescu. ”Vreau implanturi mamare mai mari”

14.12.2021, 13:31
FOTO / Ce intervenție estetică își face Larisa Drăgulescu. ”Vreau implanturi mamare mai mari”
Ce intervenție estetică își face Larisa Drăgulescu. ”Vreau implanturi mamare mai mari”

Larisa Drăgulescu, prima soție a marelui campion la gimnastică Marian Drăgulescu, intenționează să se lase pe mâna medicilor esteticieni. Aceasta a explicat ce intervenție estetică vrea să își facă. Aceasta își dorește un  bust mai mare și mai ferm. ”Vreau implanturi mamare mai mari”, a mărturisit Larisa Drăgulescu în cadrul unui interviu.

Larisa Drăgulescu este posesoarea unui trup cu forme mai mult decât voluptuoase, cu care faci furori în mediul online și nu numai. De altfel, prima soție a renumitului gimnast de performanță Marian Drăgulescu a mărturisit că face bani din filmulețe și poze interzise minorilor.

Vedeta vrea să-și îmbunătățească aspectul fizic, astfel că intenționează să se lase pe mâna esteticenilor.

Ce intervenție estetică își face Larisa Drăgulescu. ”Vreau să îmi schimb implanturile mamare”

Larisa Drăgulescu a declarat, pentru playtech.ro, că vrea să-și schimbe implanturile mamare pentru că își dorește un decolteu mai apetisant.


”Vreau să îmi schimb implanturile mamare, vreau un bust mai mare, mai ferm. Implanturile pe care le am acum au 350 de ml, dimensiunea bustului este de 90 de cm, port cupă D la sutien. Vreau însă implanturi mamare mai mai mari, de 500 de ml, la fiecare sân”, a explicat Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu s-a căsătorit a doua oară

În luna aprilie a acestui an, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

citește și...