Ce imagini a făcut publice Alexia Eram, după bătaia în care a fost implicat iubitul ei la mare

17.06.2020, 13:01
Ce imagini a făcut publice Alexia Eram, după bătaia în care a fost implicat iubitul ei la mare

Alexia Eram, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, a publicat, pe contul ei de socializare, primele fotografii în care apare alături de iubitul ei, Mario Fresh, după scandalul în care acesta a fost implicat pe litoral.

După câteva zile în care nu a publicat nimic pe rețelele de socializare, Alexia Eram a revenit în mediul online. Iubita lui Mario Fresh a publicat două fotografii de la malul mării în care apare în ipostaze tandre alături de cântăreț.

„Iubire 24 ore”, a notat Alexia Eram în dreptul imaginilor  în care apare alături de iubitul ei.

”Înainte sau după ce a luat bătaie?”, au întrebat unii dintre internauți.

Bătaie în parcarea unui club din Mamaia

Mario Fresh și Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, au fost implicați într-un scandal pe litoral. Cei doi artiști au fost atacați de șase agresori în fața unui club din stațiunea Mamaia.

Conflictul ar fi izbucnit după ce Jador ar fi avut o discuție într-un club de la malul mării în noaptea de vineri spre sâmbătă, când acesta s-ar fi certat cu un client.

Ulterior, duminică dimineață, în parcarea unui club, Mario Fresh, Jador și un cameraman au fost atacați de șase persoane.

La bătaie a asistat și Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca și iubita lui Mario Fresh, care a declarat în fața anchetatorilor că unul dintre atacatori ar fi spus la un moment dat: „Aduceți săbiile din mașină!”.

Ce a declarat Mario Fresh după scandalul de la mare

Mario Fresh a vrut să-și linișțtească fanii și a vorbit, pe o reețea de socializare despre cele întâmplate la mare.

”Am intrat să vă calmez, pentru că am primit foarte multe mesaje de la voi și mi se pare normal să fac asta pentru voi. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la noi zilele astea. Noi suntem bine, spus în mare așa, dar o să îi lăsăm pe cei de la putere să facă ce știu mai bine.

Noi așteptăm. Probabil ați văzut filmările, ce se spune sunt munciuni. O poveste reală nu există, doar că deodată am fost… fără să facem nimic. O să vedem ce se va întâmpla. Vreau să vă mulțumesc tuturor, acum m-am simțit cel mai iubit”, a spus Mario Fresh într-un live pe pagina sa de Instagram

citește și...