Ce imagine a dat publicității Raluca Pastramă după ce ar fi fost agresată de Pepe

23.11.2020, 12:17
Ce imagine a dat publicității Raluca Pastramă după ce ar fi fost agresată de Pepe
Ce imagine a dat publicității Raluca Pastramă după ce ar fi fost agresată de Pepe

După ce au apărut informații conform cărora ar fi fost agresată de Pepe, Raluca Pastramă a postat pe Instagram mai multe story-uri.

Pe InstaStory, Raluca Pastramă a postat mai multe imagini în care apare în parc. cea care îi este încă soție lui Pepe apare în timp ce se dă în leagăn, iar alături de ea se află Maria și Rosa, fetițele ei, notează protv.ro.

Micuțele se bucură din plin de ieșirea în aer liber alături de mama lor.

Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe

Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva celui care i-a fost partener de viață până de curând, cântărețul Pepe. Potrivit spynews.ro, Raluca ar fi fost agresată de artist în mijlocul străzii. În urma incidentului, Raluca Pastramă a decis să ceară ordin de restricție împotriva acestuia.

A fost întocmit și un dosar penal pentru infracțiunea de violență domestică, cercetările fiind efectuate de agenții Secției 7 de Poliție din București. „La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată în comunicatul Poliției, conform sursei mai sus-menționate.

Episodul violent dintre Pepe și Raluca Pastramă s-ar fi petrecut în zona stadionului Dinamo, acolo unde fiicele celor doi, Maria și Rosa, fac tenis. “Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni”, au declarat surse din Poliție pentru click.ro. Conform spynews.ro, Pepe a contestat ordinul de restricție pe care l-a emis judecătoria împotriva lui. Pentru a exista un astfel de ordin de restricție, trebuie să se depună la dosar dovezi concrete despre acel act de vilolență. Raluca Pastramă nu a depus la dosar niciun certificat medico-legal care să ateste agresiunile la care a fost supusă de soțul ei.

citește și...