Ce i se întâmplă lui Horia Brenciu înainte de concerte. ”Poate nu arăt”

09.08.2021, 16:00
Ce i se întâmplă lui Horia Brenciu înainte de concerte. ”Poate nu arăt”
Ce i se întâmplă lu Horia Brenciu înainte de concerte. ”Poate nu arăt”

Cunoscutul artist Horia Brenciu, în vârstă de 48 de ani, a scos la iveală un amănunt mai puțin știut despre el. Acesta a mărturisit că, în ciuda aparențelor, are foarte multe emoții înainte de a susține un spectacol. ”Poate nu arăt, dar am emoții permanent, la orice concert”, a declarat cântărețul în cadrul unui interviu.

Horia Brenciu este o prezență constantă în lumina reflectoarelor. A moderat emisiuni TV, a participat la numeroase show-uri și a susținut și susține concerte în fața unui public numeros.

Cu toate acestea, artistul a afirmat, pentru impact.ro, că are mereu emoții înainte unui spectacol.

Ce i se întâmplă lu Horia Brenciu înainte de concerte. ”Am fost mereu un tip emotiv”

Horia Brenciu va susține un concert în data de 13 august în piața Ovidius din Constanța. Acesta a mărturisit, pentru sursa mai sus-menționată, că are emoții, după o absență de pe scenă de un an și jumătate. “Am nişte emoţii de nedescris. Poate nu mă veţi crede, dar am mari emoţii”, a declarat el.

“Am fost mereu un tip emotiv. Poate nu arăt, dar am emoţii permanent, la orice concert. Am încercat să aflu, pentru mine însumi în primul rând, când o să pot renunţa la emoţii, dar am renunţat să mă mai întreb asta. Fiindcă emoţiile sunt şi vor fi acolo, lângă mine, apoi în mine”, a adăugat artistul. ”Totul are loc în primele zece secunde, să spunem, de când încep să cânt. Atunci sunt integral acoperit de emoţii. Apoi, apar întrebările legate de reacţia publicului”, a mai spus Horiua Brenciu.

Horia Brenciu, o familie fericită alături de Alice Dumitrescu

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitrescu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață. ”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.  L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu a dezvăluit că admiră foarte multe lucruri la soția sa, Alice Dumitrescu. ”Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea…”, a declarat artistul.

citește și...