Ce i s-a întâmplat lui Liviu Vârciu la liceu. ”Dacă tu faci muzică în continuare, eu te las repetent”

24.10.2020, 09:23
Ce i s-a întâmplat lui Liviu Vârciu la liceu. ”Dacă tu faci muzică în continuare, eu te las repetent”
Ce i s-a întâmplat lui Liviu Vârciu la liceu. ”Dacă tu faci muzică în continuare, eu te las repetent”

Liviu Vârciu face o dezvăluire neașteptată la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Artistul a mărturisit ce i-a spus o profesoară de franceză.

Sâmbăta aceasta, Ruleta îi va pune la grea încercare, din nou, pe Liviu Vârciu şi pe Andrei Ştefănescu, cu o transformare în Dhurata Dora şi Soolking, o albaneză senzuală şi un rapper franco-algerian. În momentul în care a aflat că va trebui să cânte în limba franceză, Liviu a făcut o mărturisire în premieră în cadrul show-ului transformărilor de la postul de televiziune Antena 1.

„Vă spun în primă audiţie asta, eu am plecat de la Liceul de Arte nr. 42 din Constanţa, unde cântam la corn şi pian tehnic, din cauza profesoarei de limba franceză. În clasa a VIII-a mi-a spus aşa: ”Dacă tu rămâi la Arte şi faci muzică în continuare, eu te las repetent!”. Ce legătură avea ea cu artele, eu habar n-am!”, a mărturisit Liviu Vârciu la antrenamentele pentru cea de-a şaptea gală a emisiunii  ”Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1.  Mai mult, Liviu a mai completat: „Eu când aud franceză, mi se ridică părul pe mine şi fac bube!”.

Premieră la ”Te cunosc de undeva!”, în al 15-lea sezon

Cel mai nou sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!”, care a avut premiera în data de 12 septembrie, de la 20:00, pe Antena 1, a venit cu o mulţime de surprize pentru telespectatori, dar şi pentru concurenţi.

Începând din acest sezon, aceştia performează acompaniaţi de band-ul The Colours, în regim live.

“Ne bucurăm foarte tare că avem ocazia să facem asta în acest an cu The Colours. Este prima oară, în toate ţările în care este produs, când formatul ăsta se face cu band 100% live. E o muncă absolut grea, dar foarte frumoasă, lucrăm cu artişti minunaţi şi avem un schimb de experienţă şi de energie fantastic. Pentru că până la urmă ”Te cunosc de undeva!” nu e doar muzică, e un show care aduce laolaltă muzică, distracţie şi prieteni, înainte de orice!”, a declarat Laurenţiu Niculescu, producătorul muzical al transforming show-ului şi liderul trupei The Colours.

Cine sunt concurenții din nou sezon ”Te cunosc de undeva”

În cel mai nou sezon al show-ului transformărilor,  difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, trei perechi inedite de artişti performează în fața telespectatorilor și a juriului ”Te cunosc de undeva!”, în timp ce cinci concurenţi evoluează singuri.

Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel a revenit pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu concurează din nou alături de Andrei Ștefănescu.

Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu evoluează solo.

citește și...