Ce i s-a întâmplat lui Jorge la un spectacol. ”Am stat cu frică până în ultima secundă”

10.08.2021, 16:35
Ce i s-a întâmplat lui Jorge la un spectacol. ”Am stat cu frică până în ultima secundă”
Ce i s-a întâmplat lui Jorge la un spectacol. ”Am stat cu frică până în ultima secundă”

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a dezvăluit ce a pățit la un spectacol. Artistul, în vârstă de 39 de ani, a uitat versurile unei melodii din cadrul unui spectacol cu ”Romeo și Julieta”. ”Am stat cu frică până în ultima secundă”, a mărturisit Jorge într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Jorge a făcut dezvăluiri în cadrul unui intrerviu pe care l-a acordat pentru revista Unica.

Artistul a afirmat că la un moment dat, când juca în spectacolul ”Romeo și Julieta”, a uitat primul vers al unei melodii pe care urma să o cânte. A avut un moment de colaps, a spus el.

Ce i s-a întâmplat lui Jorge la un spectacol. ”A fost înspăimântător”

”Când jucam personajul Romeo în „Romeo și Julieta” la Teatrul Național de Operetă, am avut un colaps de câteva minute. Nu puteam să-mi amintesc primul vers al unei melodii și nici nu aveam pe cine să întreb. Am stat cu frică până în ultima secundă. Fiind deja pe scenă, în momentul în care am început să cânt, au ieșit versurile, automat, pe gură. A fost înspăimântător”, a povestit Jorge pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebat ce carieră ar fi urmat dacă nu ar fi fost în showbiz, Jorge a răspuns: ”Clar, business. De-a lungul anilor am tot dezvoltat afaceri, unele mai profitabile decât altele. Am terminat managementul afacerilor și, clar, înclinația mea este spre a face bani”.

Jorge, la al doilea mariaj

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul  acesta, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.  Jorge a vorbit despre relația cu actuala sa soție, Ramona, în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Este o femeie încântătoare care mă surprinde de la an la an și de la lună la lună. Am avut și momente de cumpănă, însă noi mereu ne-am bucurat de prezent. Asta ne-a și apropiat. Evoluăm și creștem, iar faptul că învățăm unul de la celălalt ne ajută să nu intrăm în monoton și să ne și mobilizăm unul pe celălalt”, a spus Jorge despre soția sa, Ramona.

citește și...