Ce i-a transmis Dragoș Dolănescu lui Ionuț, după ce s-a aflat că solistul a fost infectat cu coronavirus. ‘Nu cred că vom mai vorbi vreodată’

04.11.2020, 10:35
Ce i-a transmis Dragoș Dolănescu lui Ionuț, după ce s-a aflat că solistul a fost infectat cu coronavirus. 'Nu cred că vom mai vorbi vreodată'
Ce i-a transmis Dragoș Dolănescu lui Ionuț, după ce s-a aflat că solistul a fost infectat cu coronavirus. 'Nu cred că vom mai vorbi vreodată'

Ionuț Dolănescu a anunțat că a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Solistul de muzică populară și soția lui, Doinița, au aflat că sunt infectați înainte de a pleca în America, acolo unde voiau să voteze la alegerile prezidențiale.

Ionuț Dolănescu a mărturisit la Antena 3 că are COVID-19 și va sta în izolare timp de 14 zile, conform regulilor. Situația i-a cam dat planurile peste cap, pentru că voia să ajungă în America.

Ionuț Dolănescu are coronavirus

‘Din fericire, cred că este o formă uşoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani. Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi’, a spus artistul la Antena 3.

După ce s-a aflat că fiul lui Ion Dolănescu are coronavirus, fratele lui vitreg, Dragoș Dolănescu, a ținut să îi transmită un mesaj emoționant.

‘Îi doresc lui Ionuț multă sănătate, să aibă multă grijă de el, nu este de joacă, acest virus este foarte periculos. Bine că are o formă ușoară, fără complicații’, a spus Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, scrie Impact.ro. 

Ce spune despre scandalurile cu fratele lui 

În plus, Dragoș Dolănescu a ținut să precizeze că scandalurile cu fratele lui l-au afectat extrem de mult și și-ar fi dorit ca ei să aibă o relație apropiată. Cei doi sunt certați de 11 ani, după ce tatăl lor, solistul de muzică populară Ion Dolănescu, a încetat din viață.

‘Scandalul pe avere a distrus relația cu fratele meu, nu cred că vom mai vorbi vreodată. Uneori îmi lipsește foarte mult, nu mulți știu că noi, în adolescență, ne-am înțeles foarte bine. De dragul lui m-aș fi aruncat și de pe casă, dacă mi-ar fi cerut’, a mai spus Dragoș Dolănescu.

Cât despre mama lui, Margarita Valenciano, medic de profesie, Dragoș Dolănescu a spus că femeia ajută pe cât poate bolnavii de COVID-19: ‘Mama are 68 de ani, dar nu poate sta degeaba, și-a deschis un cabinet medical în curtea casei sale, îi place să ajute, mai ales acum, când sunt atâtea probleme’. 

 

citește și...