Ce i-a spus Andreea Tonciu Alexandrei Ungureanu după finala ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Asta nu s-a văzut la tv

21.12.2020, 13:20
Ce i-a spus Andreea Tonciu Alexandrei Ungureanu după finala 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Asta nu s-a văzut la tv
Ce i-a spus Andreea Tonciu Alexandrei Ungureanu după finala 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Asta nu s-a văzut la tv

Alexandra Ungureanu este marea câștigătoare a emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Telespectatorii au fost cei care au ales-o, prin vot direct, în cadrul galei de sâmbătă seară, 19 decembrie. 

Finala show-ului stilistic ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a avut loc sâmbătă, 19 decembrie 2020, la Kanal D. În finală s-au calificat doar șase vedete din România: Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Andreea Tonciu, Deea codrea, Oana Radu și Cristina Șișcanu.

Bătălia finală s-a dat între Alexandra Ungureanu și Theo Rose. Alexandra Ungureanu a reușit să câștige trofeul ‘Cea mai stilată celebritate din România’ și a plecat acasă cu 100.000 de lei.

Alexandra Ungureanu a câștigat ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

Alexandra Ungureanu a acumulat un procentaj de 50,3% în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, iar Theo Rose a reușit că acumuleze doar 49,7%.

După terminarea show-ului ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, Andreea Tonciu a avut un mesaj emoționant pentru Alexandra Ungureanu. Vedeta a felicitat-o pe solistă și a recunoscut că ea a avut cele mai bune ținute din competiție.

‘Mi-am dorit foarte mult (să câștig), dar asta e. Mă bucur foarte mult că tu ești câștigătoarea pentru că ai avut ținute bune, chiar dacă eu nu mă regăsesc în ele. Consider că ăsta e adevăratul stil’, i-a spus Andreea Tonciu Alexandrei Ungureanu.

Andreea Tonciu, despre experiența de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

Înainte de marea finală,Andreea Tonciu a comentat despre experiențele sale la emisiunea ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, de la Kanal D.

Vedeta și-a spus părerea despre lucrurile care o deranjează la show-ul de stil la care a fost concurentă.

”Dragilor, deși poate o sa imi iau hate in continuare, poate acum ați înțeles o mica parte (cat s-a văzut la televizor) din lucrurile care m-au făcut sa ma comport asa vis-a-vis de anumite persoane….  In gală, eu am fost comentata si depunctata ca sunt în rochie, deși trebuia sa fiu in lenjerie intima, cand colega mea era in aceeași situație si a câștigat ediția. Nu am spus ca meritam eu sa fiu locul 1, dar poate alte persoane au depus mai mult efort și nu au fost favorizate.

Nu am nimic personal cu nimeni, insa ma deranjează nedreptatea din spatele camerelor de filmat. Sper ca măcar acum, când suntem atat de aproape de finala, sa vedeți și voi ca nu am “latrat” degeaba tot sezonul acesta. Va rog in continuare sa fiți alături de mine, si sa ma votați, acum am cea mai mare nevoie de voi❤️❤️❤️❤️ Imi doresc din toata inima sa demonstram ca putem si ca prin sinceritate se poate castiga❤️❤️❤️❤️ Multumesc mult pentru toate mesajele frumoase, sunteti divini❤️”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

citește și...