Alexandra Ungureanu, detalii din culisele emisiunii ”Bravo, ai stil”. Surpriza de care a avut parte la filmări

19.12.2020, 10:59
Alexandra Ungureanu, detalii din culisele emisiunii ”Bravo, ai stil”. Surpriza de care a avut parte la filmări
Alexandra Ungureanu, detalii din culisele emisiunii ”Bravo, ai stil”. Surpriza de care a avut parte la filmări

Alexandra Ungureanu a povestit de ce surpriză a avut parte pe durata participării la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D.

Cântăreața Alexandra Ungureanu este una dintre vedetele care participă în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a dezvăluit, pentru revista Viva, dece surpriză a avut parte în timpul filmărilor pentru shpw-ul de stil.

”Se întâmplă multe, mai mult sau mai puțin amuzante, ritmul de filmare este infernal și e greu să ai control 100%. Ce-mi amintesc haios este că, la un moment dat, am primit un buchet impresionant de flori, care a venit, în timpul filmărilor, la platou. Avea un bilețel pe care scria „Alexandra, spune drept, cine te-a mușcat de piept”. Am bănuit că este o farsă din partea unei colege, dar nu a fost așa, și nici până în ziua de azi nu am reușit să aflu de la cine era, vreun admirator secret sau vreun fan, deși mesajul lasă loc de interpretare… ”, a povestit Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu: ”Nu pot să spun că mi-e teamă de vreuna dintre concurente”


“Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul ajuns la cel de-al șaselea sezon, își va desemna sâmbătă, marea câștigătoare, cea care va fi încoronată ca fiind cea mai stilată femeie din România. Câștigătoarea va fi desemnată în direct de către telespectatori, prin vot SMS, în marea finală “Bravo, ai stil! Celebrities”, ce va fi difuzată sâmbătă seară, la Kanal D, începând cu ora 20:00.

Alexandra Ungureanu a afirmat că nu îi este teamă de niciuna dintre rivalele ei de la emisiunea de stil.

”Nu pot să spun că îmi e teamă de vreuna dintre concurente, sunt câteva dintre ele care au avut apariții de excepție și nu m-am ferit să le admir și să le transmit aprecierea mea. Nu știm ce va vota publicul, mai mult partea de styling, mai mult partea umană, cine le-a cucerit inima definitiv… Eu mă consider deja super câștigată, cu tot ce a însemnat show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities până în acest moment. Îmi scriu mii de oameni atât de frumos, simt că am fost înțeleasă și apreciată pe măsura eforturilor pe care le-am depus în acest proiect și cu ceea ce reprezint eu ca om și artist în prezent, și aceste inimi sunt trofeul meu”, a mai spus Alexandra Ungureanu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...