Cine sunt concurenții de la ‘Chefi la cuțite’ care merg în semifinală

08.12.2020, 23:21
Cine sunt concurenții de la 'Chefi la cuțite' care merg în semifinală
Cine sunt concurenții de la 'Chefi la cuțite' care merg în semifinală

Marți seară, 8 decembrie, a avut loc ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Emoțiile au fost mari pentru concurenții rămași în competiția culinară de la Antena 1. 

Emisiunea ‘Chefi la cuțite’ se apropie de final! Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de cele două echipe care s-au confruntat în ultimul duel al acestui sezon, înainte de semifinală.

În ediția de marți seară au intrat la duel echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Echipa lui Cătălin Scărlătescu a fost marea câștigătoare a ultimei confruntări pe echipe și s-a calificat direct în semifinală.

Nouă concurenți s-au calificat în semifinala ‘Chefi la cuțite’

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost nevoiți să își trimită bucătarii la duel, pentru ultima dată, iar unul dintre ei a plecat acasă. Silviu Costan, alias Foca, a acumulat doar 8 puncte cu preparatul său și a pierdut șansa de a se califica în semifinala ‘Chefi la cuțite’.

Când va avea loc finala

Nouă concurenți se vor duela în semifinală, însă în finală vor ajunge doar șase dintre ei. În echipa dungilor a lui Sorin Bontea au rămas doar 3 concurenți: Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur).

La Chef Florin Dumitrescu, echipa bulinelor: Andrei Hîncu (Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche. Chef Cătălin Scărlătescu va intra în semifinală cu 3 concurenți: Cătălin Rizea, Cristian Boca (cuțitul de aur) și Paul Maxim.

Pe 14 decembrie va avea loc semifinala show-ului culinar, urmând ca pe 15 decembrie să fie anunțat marele câștigător al trofeului și premiului de la concursul culinar ‘Chefi la cuțite’.

citește și...