Ce i-a prezis astrologul lui Răzvan Simion. ”Dar eu mi-am făcut datoria față de societate acum mult timp”

02.08.2020, 13:21
Ce i-a prezis astrologul lui Răzvan Simion. ”Dar eu mi-am făcut datoria față de societate acum mult timp”
Ce i-a prezis astriologul lui Răzvan Simion. ”Dar eu mi-am făcut datoria față de societate acum mult timp”

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a dezvăluit ce previziuni i-a făcut un astrolog.

La emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani”, pe care o prezintă alături de Dani Oțil la postul de televiziune Antena 1, Răzvan Simion a povestit în direct despre un nou copil.

Acesta a explicat ce i-a prezis astrologul, și anume că va fi din nou tată.

Răzvan Simion are doi copii, Ianca și Tudor, din mariajul pe care l-a avut cu Diana Simion.

”Astrologul nostru a zis că-mi face cadou de ziua mea o analiză completă. A zis că-mi face și o interpretare. Oricum… mi-a zis că din 8 august 2020 și până la anul pe 8 august… va fi mare nenorocire… bătălii la ușa mea. Va fi ceva frumos. Și cică finalul este cu un copil. Așa mi-a zis. Dar eu mi-am făcut datoria față de societate acum mult timp. 16 ani face fiica mea în august”, a explicat Răzvan Simion, potrivit a1.ro.

Ce a spus Lidia Buble după separarea de Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.  Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

Invitată la o emisiune de televiziune, Lidia Buble a făcut declarații despre cel care i-a fost partener de viață până de curând.

”Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că șă-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri.

Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a declarat Lidia Buble.

Artista a mărturisit că cel mai mult a durut-o faptul că a fost judecată pentru despărțirea lui Răzvan Simion de soția sa, Diana Simion.

”Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a mai spus vedeta.

citește și...