Ce i-a impus Ralucăi Pastramă noul iubit! Motivul pentru care bărbatul voia să divorțeze cât mai repede de Pepe

04.12.2020, 09:42
Ce i-a impus Ralucăi Pastramă noul iubit! Motivul pentru care bărbatul voia să divorțeze cât mai repede de Pepe
Ce i-a impus Ralucăi Pastramă noul iubit! Motivul pentru care bărbatul voia să divorțeze cât mai repede de Pepe

Apar noi detalii despre amantlâcul Ralucăi Pastramă! De mai bine de un an, soția lui Pepe avea un o relație extraconjugală cu un bărbat de origine arabă. 

Pepe și Raluca Pastramă divorțează după 8 ani de mariaj. Solistul a anunțat că mama fetițelor sale a luat decizia de a pune punct mariajului. Motivul ar fi fost faptul că bruneta s-a îndrăgostit de un alt bărbat.

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă se anunță unul dificil, deși artistul și-a dorit să se despartă de brunetă în liniște. După separare, Raluca Pastramă și-a luat fetițele și s-a mutat la mama ei. De atunci, cei doi o țin numai în scandaluri.

Raluca Pastramă, obligată de noul iubit să divorțeze?

Bruneta l-a acuzat pe artist că ar fi fost violent cu ea și a cerut un ordin de restricție împotriva lui. Pe de altă parte, Pepe susține că ar dovezi împotriva soției lui că îl înșela de ceva timp. Din acest motiv, Raluca a cerut divorțul cât mai repede.

Conform celor de la Playtech, mama fiicelor lui Pepe ar fi fost presată de actualul iubit să se despartă oficial de cântăreț pentru a putea o începe viață nouă cât mai curând.

Apropiații Ralucăi au mărturisit că aceasta este îndrăgostită până peste cap de noul iubit. Mai mult de atât, bărbatul așteaptă să o prezinte familiei lui pe Raluca Pastramă.

Noul partener, deranjat că nu se desparte de Pepe

‘El vrea să o ducă în străinătate și să o prezinte familiei lui. Nu este deranjat de faptul ca ea are copii. Se iubesc foarte mult. De aceea Raluca a fost, inițial, de acord cu toate cerințele lui Pepe. Și-a dorit ca el să fie de acord cu despărțirea la notar, ca să scape cât mai repede și să fie liberă.

Iubitul ei era deranjat că trebuie să se vadă pe ascuns, să țină totul ascuns, să vorbească numai când poate ea. I-a spus că o vrea cu totul pentru el, fie își spun adio. Pepe a aflat și, cel mai probabil, va face tot posibilul să amâne cât mai mult divorțul’, au declarat surse apropiate ale cuplului, pentru playtech.ro.

citește și...