Simona Halep, fericită în brațele iubitului său de Revelion! Cum au petrecut tenismena și Toni Iuruc

02.01.2020, 11:41
Simona Halep, fericită în brațele iubitului său de Revelion! Cum au petrecut tenismena și Toni Iuruc
Simona Halep, fericită în brațele iubitului său de Revelion! 

Simona Halep a trecut în noul An, alături de iubitul ei, Toni Iuruc, dar și și de fratele Nicolae, împreună cu partenera acestuia, Luminița. Cu toții s-au distrat de minune într-un club de fițe din București.

Simona Halep, fericită în brațele iubitului său de Revelion!

Simona Halep a intrat în 2020 mai fericită ca niciodată! Tenismena are o relație de mi bine de jumătate de an cu omul de afaceri în vârstă de 40 de ani. Campioana noastră pare să-și fi găsit liniștea în plan amoros. Cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor, iar anul acesta se vor căsători.

Simona Halep a dat marea lovitură cu Toni Iuruc. Bărbatul câștigă sume enorme pe lună, numai din chirii. Mai mult de atât, omul de afaceri machedon are șase firme care îi aduc venituri suplimentare mari. În ultimii ani, Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani, a reușit să strângă milioane de euro, scrie playtech.ro

Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis’, mărturisea Simona Halep.

Simona Halep va debuta în sezonul 2020 la turneul de la Adelaide, care va începe la 16 ianuarie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy new year everyone ☺️ @uanderfulbyfratelli #greatnight

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

citește și...