Ce i-a cerut Elena Ionescu lui Moș Crăciun: ”În rest, nu-mi mai doresc nimic”

25.12.2021, 19:30

Elena Ionescu a mărturisit care sunt cele mai mari dorințe, pe care le are de Crăciun. Artista a anunțat că este pregătită pentru o nouă relație, după despărțirea de tatăl fiului ei. Vedeta își dorește mai mult ca oricând să își refacă viața. ”În rest, nu-mi mai doresc nimic”, spune vedeta

Elena Ionescu a petrecut Crăciunul alături de cei dragi. Vedeta a povestit despre familie, carieră și afaceri.

Cântăreață se bucură de succes pe plan profesional, însă pe plan personal lucrurile nu stau la fel de bine. Artista este singură de câţiva ani, după ce a trecut printr-un divorţ dureros de tatăl copilului său. Fosta câștigătoare de la Survivor visează la un bărbat pe care speră că i-l va aduce chiar Moș Crăciun.

 

Elena Ionescu: ”Nu-mi mai doresc decât să îmi refac viața”

”De la Moș Crăciun îmi doresc să îmi aducă un moș mai tânăr, să îmi acopere și această necesitate, pentru că ar fi cam singura pe care o mai am. Mi-ar plăcea tare mult să am o familie închegată și frumoasă, atât pentru mine, cât și pentru băiețelul meu. Dacă nu ne-a reușit din căsnicie, măcar după. Chiar mi-aș dori să îmi refac viața. În rest, nu-mi mai doresc nimic.

De când am trăit în junglă, am trecut de partea în care îmi doresc ceva material, prețuiesc alte lucruri decât cele materiale.”, a declarat vedeta.

Cum își va petrece Elena Ionescu sărbătorile de iarnă

Artista a dezvăluit faptul că va petrece Crăciunul alături de cei dragi. În schimb, de Revelion artista va petrece pe scenă.

”Mă bucur că vin sărbătorile, au venit și părinții mei din provincie la mine și mă bucur că reușesc să fiu alături de ei, după o lungă perioadă în care nu ne-am întâlnit. Mă bucur că de Crăciun stăm în familie, pentru că de Revelion am o rafală de concerte pe care abia aștept să le onorez, pentru că mi-a fost foarte dor. În noaptea dintre ani voi avea patru concerte pe Valea Prahovei și încă un concert pe 1 ianuarie”, a mai dezvăluit artista, pentru sursa menționată mai sus.

 

citește și...