Ce gest a făcut iubitul Ioanei Filimon. ”M-a supărat un pic și nu mai știa ce să facă să mă împace”

17.11.2021, 12:29
Ce gest a făcut iubitul Ioanei Filimon. ”M-a supărat un pic și nu mai știa ce să facă să mă împace”
Ce gest a făcut iubitul Ioanei Filimon. ”M-a supărat un pic și nu mai știa ce să facă să mă împace”

Ioana Filimon, în vârstă de 28 de ani,  a dezvăluit, în cadrul unui interviu,  ce gest romantic a făcut iubitul său pentru ea. ”M-a supărat un pic și nu mai știa ce să facă să mă împace”, a povestit vedeta. De asemenea, Ioana Filimon a spus și cum l-a impresionat la rândul ei pentru cel care îi este partener de viață.

Ioana Filimon a vorbit despre iubire în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

”Cred în iubirea adevărată și o trăiesc de ceva timp. Nu mă mai așteptam să o trăiesc, credeam că fluturii în stomac îi ai în adolescență sau când ești foarte tânără”, a afrmat ea.

Ce gest a făcut iubitul Ioanei Filimon. ”A fost o surprză frumoasă, am fost foarte emoționată”

”Recent, m-a supărat un pic iubitul meu și nu mai știa ce să facă să mă împace, pentru că sunt încăpățânată. Eram acasă și a chemat un interpret de la mine din zonă, a pus în mașină boxe și stația… Mi-a cântat melodiile care îmi plac în fața casei, până am ieșit. Mi-a adus și flori, și cadouri, și a fost o surpriză frumoasă, am fost foarte emoționată”, a detaliat Ioana Filimon.

”Și eu, de curând, am făcut un gest care l-a impresionat. Iubitul meu era plecat din țară și m-am dus cu prietena mea să îl aștept la graniță, la venirea acasă. M-am îmbrăcat în fustă scurtă, afară ploua, eram pe tocuri și așteptam să văd dacă mă ia la ocazie. Îl sunam să văd pe unde este, iar când mi-a spus că a trecut punctul de frontieră, m-am pus în mijlocul drumului. Am văzut de departe mașina lui și, când a ajuns în apropierea mea, nu numai că nu a oprit, dar m-a și ocolit și și-a văzut de drum. Până la urmă, s-a oprit după apelul meu telefonic. A fost și o bilă albă pentru el și i-a plăcut surpriza, că am venit să îl întâmpin și am dorit să mai scurtez timpul până să ne revedem”, a mai spus vedeta.

Cine este Ioana Filimon

Ioana Filimon a fost desemnată Miss România în anul 2016. Participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa Ioanei Filimon de a se muta din Timișoara în București. Se poate lăuda cu o carieră în modelling. Ioana Filimon a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului. Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul de televiziune ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Ioana a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din emisiune.

Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a fost descalificată după ce ar fi încălcat regulamentul concursului.

citește și...