Ce frumușică e fetița Danei Rogoz la două luni. Te topește cu drăgălășenia ei!

22.07.2020, 15:47
Ce frumușică e fetița Danei Rogoz la două luni. Te topește cu drăgălășenia ei!
Ce frumușică e fetița Danei Rogoz la două luni. Te topește cu drăgălășenia ei!

Fetița actriței Dana Rogoz a împlinit două luni de când a venit pe lume. Micuța Lia maria este drăgălășenia întruchipată.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir.  Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat anul acesta opt ani de mariaj. Fetița cuplului, Lia Elena, a împlinit zilele acestea două luni de viață.

Dana Rogoz a publicat o fotografie cu fetița ei, care este frumusșică foc.

”Lia Elena, 2 luni, 56 cm, 4530 g, o tonă de dragălășenie și infinită iubire”, a notat actrița în dreptul imaginii cu fiica sa.

Într-o altă imagine, fiul Danei Rogoz, Vlad, apare alături de surioara lui mai mică, la doar câteva zile după ce aceasta a venit pe lume.

”E cea mai frumoasă priveliște, e tabloul perfect. Lia avea aici 9 zile, iar Vlad 6 ani și 2 luni. ❤❤❤❤❤❤❤❤ #iubireinfinita”, a spus vedeta.

Fanii au fost încântați să o vadă pe micuța Lia

Fotografia cu Lia Elena, a stârnit un val de comentarii pe pagina de socializare a Danei Rogoz.

”Este un îngeraș”, Atât de bine vă seamănă. Odulceață cu ochii ca marea”, ”E adorabilă”, ”îți seamănă foarte mult”, ”O fetiță superbă”, ”O fetiță dulce tare”, ”O frumusețe”, ”Un îngeraș, tare dulce!”, ”Doamne, cât e de frumoasă”, ”O minunăție de fetiță”, ”Superbă surioară are Vlad”,

”E minunată”, ”O minune de copil v-a dat bunul Dumnezeu”, ”Ce scumpă este”, ”Ce fain copil aveți”, ”Câty e de frumoasă! Și ce bine seamănă cu frățiorul ei”, ”Este o păpușică dulce”, ”Este foarte gingașă și seamănă mult cu Vlad”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la vederea micuței Lia Elena.

Postarea Danei Rogoz a primit like după like de la prietenii virtuali, adunând peste 30.000 de aprecieri.

 

citește și...