Ce fostă concurentă vrea să se întoarcă la ”Puterea Dragostei” pentru Cristian

16.08.2020, 09:22
Ce fostă concurentă vrea să se întoarcă la ”Puterea Dragostei” pentru Cristian
Ce fostă concurentă vrea să se întoarcă la ”Puterea Dragostei” pentru Cristian

Ale, fostă concurentă în cel de-al treilea sezon de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, a mărturisit că s-ar întoarce la emisiune pentru Cristian Comănici.

Ale a fost prima concurentă care a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”,  spre surprinderea tuturor și spre dezamăgirea lui Cristian. Cei doi se pregăteau să formeze un cuplu în competiție.

Potrivit kanald.ro, Ale este dispusă să se întoarcă în casa ”Puterea Dragostei” pentru Cristian Comănici. Fosta concurentă s-a arătat dispusă să lupte pentu dragostea lui Cristian.

”Dacă nu își va face o relație până în acel moment, cu siguranță da”, a răspuns Ale la întrebarea dacă se va mai întoarce în casa ”Puterea Dragostei” pentru Cristian.

Ce spunea Cristian după eliminarea lui Ale

Cristian Comănici a făcut declarații după eliminarea lui Ale din competiția ”Puterea Dragostei”. Acesta a mărturisit că l-ar deranja dacă ar vedea-o pe aceasta cu un alt bărbat.

”Eu cu Ale doar m-am cunoscut puțin. Sper sa se întoarcă și o să formez un cuplu cu ea, dacă se va întoarce în casă. Nu o sa ies pentru Ale, am vorbit doar două săptămâni, n-am apucat sa ne cunoaștem.

M-ar deranja dacă aș vedea-o cu un alt bărbat. Mi-am rugat susținătorii s-o voteze pe Ale. Mi-e dor de ea, este o fată bine pusă la punct, din toate punctele de vedere”, a spus Cristian despre Ale.

Cristian, agresat de Akebono?

 

Recent, pe rețelele de socializare a apărut o informație conform căreia Cristian Comănici ar fi fost bătut de Akebono și i-ar fi rupt maxilarul. Însă, lucrurile stau total diferit.

Conform unei surse de încredere, validată și de Livian, se pare că între Akebono și Cristian nu a fost decât un conflict verbal, fără niciun fel de violență fizică, precizează kanald.ro.

Cristian Comănici ar fi avut maxilarul spart în urmă cu doi ani, în niciun caz în timpul emisiunii sau al unui confilict cu Akebono. Iată ce a spus sursa de încredere a lui Livian despre conflictul dintre cei doi:

”Între Akebono și Cristian Comănici a fost doar un conflict și atât… verbal, fără violență fizică… Cristian Comănioci a avut maxilarul rupt în urmă cu vreo doi ani. Nu i-a rupt Akebono nimic”.

 

citește și...