Ce fobii are Teo Trandafir. ”Acum dacă aș vedea unul aș intra în comă”

13.09.2020, 09:25
Ce fobii are Teo Trandafir. ”Acum dacă aș vedea unul aș intra în comă”
Ce fobii are Teo Trandafir. ”Acum dacă aș vedea unul aș intra în comă”

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a scos la iveală detalii mai puțin știute despre ea. Aceasta a mărturisit ce fobii are.

Teo Trandafir a mărturisit, într-un interviu pentru click.ro, că nu suportă murdăria. De asemenea, prezentatoarea de la Kanal D a afirmat că se teme de gândaci și că îi este frică să mear4gă cu mașina pe distanțe lungi.

”Murdăria fizică. N-aș mai putea trăi într-un loc care nu este imaculat. La mine în casă, deși nu știu să fac curat, nu mi-a dat Dumnezeu acest talent, este tot timpul spital. Vine tot timpul cineva și freacă cu spirt, dezinfectant.

Pe vremea lui Ceaușescu locuiam într-un bloc în Drumul Taberei unde, evident, erau gândaci. Acum dacă aș vedea un gândac aș intra în comă.

Nu este neapărat o fobie, dar mă sperie un pic mașina. Nu merg pe distanțe lungi pentru că ajung distrusă de oboseală. Mă încordez foarte tare, pentru că îmi este frică de mașină care, spre deosebire de avion care te omoară, te poate schilodi”, a spus Teo Trandafir.

Vedeta de televiziune a vorbit și despre schimbările care au avut loc în viața sa în ultimii ani.

”Schimbările s-au petrecut în 2010-2011, dar nu cele de sănătate le-au determinat. Eram deja ușor ”șubrezită” când am trecut prin probleme personale. Nici nu știu ce m-a schimbat. Este greu să-ți faci evaluări din interior. Este bine să îi lași pe cei din afară să te ”socotească””, a afirmat ea.

Ce spune despre alimentația sa

Teo Trandafir a făcut declarații și despre alimentația sa, afirmând că nu a renunțat definitiv la dulciuri și că niciodată nu spune că nu îi place un preparat înainte de a-l gusta.

”Am curiozități, dacă nimeresc un fel de mâncare pe care nu l-am mai văzut niciodată vreau să-l gust. Eu nu am mâncat niciodată carne de oaie, dar am gustat să văd cum este. Nu se întâmplă să nu îmi placă ceva fără să fi gustat.

Nu am renunțat nici la gogoși, pentru că o bucățică nu a omorât pe nimeni, nici la prăjituri, pentru că o jumătate de mini amandină nu a făcut rău nimănui. Mănânc câte puțin din orice îmi face plăcere și nu mă frustrez”, a mai declarat Teo Trandafir pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...